Sháním podprsenku. Porostou mi prsa celé těhotenství?

venu_
8. led 2017

Ahoj holky, potřebuji se poradit, jsem v 9tt, a už se do žádné podprsenky ,co mám doma, nevejdu 🙂 Porostou mi prsa celou dobu těhotenství? Nechce se mi kupovat podprsenka, co mi vydtží týden a něco co nosit musim, tak kdy mám skočit na nákup😀
Sorry ,že se ptám na takovou blbost jsem poprvé těhotná a rodině a přátelům jsme to ještě neřekli...

lv
8. led 2017

Mě se zvětšila tak do 4m o 2čísla, pak ještě o 1, s nástupem kojení, do konce šestinedělí o 2 🙂

vojato
8. led 2017

Ahoj, mě se zvětšily během těhotenství z 1 na pěkné 4. A po dokončení jsem zase na 1. Takže ano, poroste to průběžně... ale třeba teď jsem si koupila podprsenky v takku ve vyprodeji za 100,-. Což je úplně v pohodě. Jsou povanocni výprodeje, tak bych toho využila 😉😉

soyevita
8. led 2017

No tak to vám holky můžu jen závidět.
Počáteční 75A ,teď 5měsíců kojím a 80B-85B
Uvidíme,co bude.Prsa jsem měla po třech dětech malá a pěkná.Ale teď už začínám mít trošku obavy😉

lv
8. led 2017

@soyevita já šla ze 75B na 85E a následky jsou..ehm placatý 80B

puresin
8. led 2017

@venu_ Ja ted naposledy vydrzela cele tehotenstvi s beznyma podprsenkama, jen byly trosku naditejsi, u me poradna zmena prisla az po porodu, ale jen tak o cislo az cislo a pul.

venu_
autor
8. led 2017

Díky holky za Vaše příspěvky. jdu si zítra něco koupit 🙂... Já se vždycky ráno probudim a mám je větší .-D příjde mi to jako kouzlo...Mějte pěknou neděli

leki
8. led 2017

Jestli muzu dat tip, tak doporucuju koupit neco bez kostic a spis "natahovaci", ala sportivni (delaji se i trochu vystuzeny, kupovala jsem v c&a asi za 300.me si prsa zvetsila z 70b/c na 80b a jak se mi roztahl hrudnik, dost me to bolelo, kdyz me neco pnulo prez nej. Kdyz me pak jeste navic malej zacal kopat do zeber, uplny bajo 😀 V praci jsem to zvladala s tou mekkou podprdou, vsude jinde bez.

venu_
autor
8. led 2017

@leki To Ti moc děkuji za doporučení . já bych si sla koupit automaticky s kosticí , ale bez výztuhy . Snad vydžím to zkoušení - ještě v tomhle počasí. Vzládnu dve tři a už mě to sere a chci pryč😀

mku
8. led 2017

@venu_ ahoj, ja bych ti doporucila kombinaci sportovni a k tomu nejakou tehotenskou. Dobra podprsenka je podle me dulezita, aby se prsa nenicila. Pri prvnim tehu jsem to delala stejne a prsa se mi po kojeni vratila zpet do puvodniho stavu. Ted uz pouzivam tehu podprsenku asi mesic, kostice mi strasne vadi a boli. Pri mych 75B (S u sportovnich) mam tehu 75D a sportovni L 😇 Tehu mam od minuleho tehotenstvi, sportovni jsem koupila a s temhle dvouma v pohode vystacim.

hekl
8. led 2017

Ahojky. Já ze začátku nosila jen sportovní, protože mě hrozně prsa bolely a hlavně bradavky. Teď už zvládnu vyztuzenou, jenk když někam jdu, jinak stále vyhrává sportovní. A prsa se mi zatím zvětšila tak o 2č,přítel říká že mi rostou každý den, ale mě se už nezdá, ale počítám s tim, že při kojení ještě o jedno číslo zvětší.

jitavrtule
8. led 2017

fajn podprdy mel lindex, kupovala jsem tam dvojpack, kojici, takove elasticke sportovni, ale fakt super drzi i vetsi prsa (75D).

venu_
autor
12. led 2017

Děkuju moc všem za rady . Snad se už konečně dostanu do kramu. Mějte pěkný den🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru