DM Baby love - vaše zkušenosti

marumarun
2. zář 2016

Jaké máte zkušenosti s výrobky DM značky? Třeba s krémem na opruzeniny, vlhčenými ubrousky, dětskou kosmetikou?

andysek2512
2. zář 2016

@marumarun z dm používám bílé vlhčené ubrousky, ted jsem ještě koupila na zkoušku zelené ale ještě jsem je nerozdelala🙂jsou naprosto nejlepší..... kupují tam ovocne stavy malému, krém na tělo, planuji tam vzit par skleniček s příkrmy..... Mám od nich i lžičky na krmení, dle mého dm výrobky jsou super. Kamarádka od nich používá um pro malou a chválila si i plinky🙂

andysek2512
2. zář 2016

@marumarun jo ještě přebalovací podložky jednorázový jsou od nich supr🙂)) ale jsou Teda za 119 kc, tak jsem je kupovala jen třeba se slevovými poukázkami atak....🙂))

simkrk
2. zář 2016

Ja se chystam nakouput nakou kosmetiku pro mimco,hodne dlouho jsem rozmyslela po cem sahnu je toho na trhu fakt mraky a ja DMko mam rada a jejich znacky jeste vic 😊 z pocatku jsem se bala vubec uvazovat o babylove vzhledem k cenam a kazdy me od toho odrazoval..ale na facebooku na strankach dmka babybonus tam si teda hoooooodne maminek chvali tuto znacku uz od narozeni 😊 ja zatim mam jen vkhcene ubrousky a krem na zimu a sampon na telo a vlasky.😊 a dokoupim toho vic..krasne voni a ten krem na pokozce je uzasny zkousela jsem na sebe 😃 takze ja jdu do babylove 😊

swacinka
2. zář 2016

Bílé ubrousky beru taky, ty zelené jsou moc pěnivé. Pro sebe beru pěny na holení, sprcháče, kupuju i prostředky na nádobí Frosch.

oskarka111
2. zář 2016

Ahoj, my používali baby love mléko,a byli super, nutrilon nám nevyhovoval. Byla jsem s ním spokojená a prcek taky. 🙂

horsiee
2. zář 2016

@marumarun tak u nás frčí taky ubrousky, mléko, lžičky a občas nějaký příkrm.

jahodnice
2. zář 2016

Super jsou vlhčené ubrousky s přídavkem oleje

marumarun
autor
2. zář 2016

A co ten krém na opruzeniny? My totiž vyhráli baby dm box, tak ty věci určitě chceme vyzkoušet 🙂

simkrk
2. zář 2016

@marumarun je tak to zavidim 😄😄 taky jsem o nej hrala a nic noo 😄 hodil by se 🙂 vyzkousejte,uvidite jak sednout ale myslim si ze s tim problem nebudete mit 🙂 fakt si to chvalej dost 🙂

jahodnice
2. zář 2016

Taky jsem vyhrála baby box,krém je dobrý

denikzaslouzilemamy
2. zář 2016

@marumarun ahoj, kosmetika je super, taky je to německá značka, takže opravdu kvalita. Krásně a jemně voní a myje 😉 Kojenecké mléko jsem používala na první dceru 10 let zpátky a to bylo dobré, tři roky zpátky poslední dceři nechutnalo a i hrudkovalo, no radši jsme přešly na Hami a Hipp nakonec. Plenky jsou lepší, než pampers, lépe sají (vyzkoušeno) a zadržují tekutinu. Ubrousky taky dobré, jen sušší oproti ostatním. 🙂

andysek2512
2. zář 2016

@marumarun ten krém budeš muset vyzkoušet jako všechno🙂
Nám treba nevyhovují pampers ubrousky, nebo ze začátku nevyhovovali, oprudil se po nich, ted mu nevadí uh nic, krém z dm na telo mam a ten je supr, jinou kosmetiku pfo malého nepoužívám ptz myjí ve vodě. Ale ten krém na opruzeniny zkus a uvidíš🙂)) já používám rybilku a bepanthen, sudocream mi třeba moc nevyhovuje a jiné jsem nezkousela. Neposlala bys mi foto jak vypadá ten z dm? Ze bych po něm mrkla🙂))

kekulice
2. zář 2016

My nakupujeme vlhčené bílé ubrousky, kosmetiku jak co, spíše jsem vzala přírodní od Morherlove - jejich balzam na opruzeniny a na bradavky při kojení jsou naprosto nepřekonatelné. Takže kombinuji a nakupuji spíše online.

helcaaa
2. zář 2016

Ahoj, mám kamarádku, která ujíždí jen na tom. Vypadá spokojeně a ne že by se třeba snažila na tom jen ušetřit. Zřejmě ji vyhovuje : )

kulihrasekzeleny
2. zář 2016

Holky a co pleny BabyLove???

kekulice
2. zář 2016

@kulihrasekzeleny plinky taky celkem OK, jen je potom trochu více sklon být opruzený, alespoň u nás, takže na noc dostává spíše pampers nebo do plínky dávám vložku z bio bavlny od Douce Nature, pak je to výrazně lepší.

chris_n
2. zář 2016

Ja kupuju plenky, pro sebe sprchac pro tehotne, bile vlhcene ubrousky a detsky myci gel. Pkus driv jejich ivocne presnidavky, vzdy maji jine mixy nez ostatni (to plati i pro jejich ovocne kapsicky)

hani1234
2. zář 2016

Mně přijdou pleny Babylove docela smradlavý, nevím . Asi je to jen moje zdání . Raději používám pleny z Německa. Ubrousky používám jako nouzovku (na cesty) , používám suché ubrousky a emulzi medvídek z Eone . Mimo mandlového oleje nepoužívám na miminko žádnou kosmetiku .

chris_n
2. zář 2016

@hani1234 ono v nemecku jsou jine nez v cr ty babylove

hani1234
2. zář 2016

@chris_n S německými Babylove zkušenost nemám , používám z aldi a Müllera

chris_n
2. zář 2016

@hani1234 mullerove male nesedly :(

hani1234
2. zář 2016

@chris_n Tak vyzkoušejte z aldi Vibelle nebo Mamia . A z Müllera máme takové ty s žábou

chris_n
2. zář 2016

@hani1234 mlada ma uz jen na noc a ty babylive ji sedi. A jsou za fajn cenu. A prcek ma do zacatku pampers

hani1234
2. zář 2016

@chris_n Tak to máte fajn , že jí sedí . A malému snad ty pampers sednou . 😉