Máte rádi bio, superfood nebo třeba raw food potraviny?

klararohlikcz
17. pro 2015

Milé dámy, chtěla bych vám dnes představit naši nabídku zajímavých produktů ze sekce farmářské, bio, raw, superfood a dalších 🙂
U nás opravdu dbáme na kvalitu a spokojenost našich zákazníků a proto všechny nové dodavatele pečlivě prověřujeme, testujeme vzorky, aby se k vám dostalo to nejlepší🙂 Jaké bio, farmářské nebo například Raw produkty kupujete? A je něco, co vám v našem sortimentu chybí a rádi byste, abychom ho do nabídky zařadili?

Mrkněte na naši nabídku farmářských potravin a dalších zajímavých potravin.
https://www.rohlik.cz/c133137-farmarske-potraviny
https://www.rohlik.cz/c133401-bio-vyrobky
https://www.rohlik.cz/c133405-raw
https://www.rohlik.cz/c133407-superfood

Těším se na příspěvky🙂

Klára

petra_pf
17. pro 2015

Jsem ve fázi ochutnávání, jednou za měsíc zkusím koupit nějakou potravinu, kterou neznám.

germaine
17. pro 2015

My na bio nebio moc nejsme 😀

pety91
17. pro 2015

Naše rodina taky ne 🙂 🙂

sara84
17. pro 2015

Kupujeme cerstve potraviny, doma varim, a na exotiku nejsme. Ale kupuji pravidelne pohanku, jahly, atd. Aby jsme meli pestre jidlo.Trendum nepropadame a na cedulky bio nehraju..Radeji bio ze zahradky.

apacheee
AMBASADORKA
18. pro 2015

Tento trend mě moc nechytil. Ráda kupuju třeba zeleninu na trhu od místních farmářů, ale ne kvůli tomu, že je to bio, ale protože to prostě lépe chutná🙂

klararohlikcz
autor
18. pro 2015

Když třeba bio ne, tak například farmářské ano? To já třeba kupuju a musím říct, že například maso nebo ovoce se s tím běžným prostě nedá srovnat 🙂

hohe
18. pro 2015

Tak pokud je možnost, jdeme na trh... když jsme v obchodě, tak se snažím nakupovat ovoce a zeleninu z ČR. Na bio nebio nehraju... A něco máme i ze zahrádky.

bobulinka
18. pro 2015

Nu asi takhle, kdybych měla naprosto neomezený rozpočet, tak klidně kupuji jen bio. Hrozně mi chutná bio maso nebo namátkou farmářská rajčata, mrkev. Nicméně párkrát jsem zkoušela kupovat bedýnky, ale minimální objednávka je za 500 - bedýnka týdně a jsme na 2000/měs jen za zeleninu. Jakožto maminka na rodičovské se dvěma dětmi si to prostě dovolit nemůžu. Při nákupu občas udělám kompromis a koupím nějaké to bio maso či zeleninu pro tu nejmenší. Raw strava to je trošiku jiný soudek. Před časem mě to hodně zaujalo a už vím že 100% jíst raw je ohromá řehole (plus finanční náročnost je ohromná). Takže občas něco zkusit - proč ne. Zkoušela jsem raw datlové koule jako vánoční "pečivo" a jsou skvělé.

lucianapolis
18. pro 2015

I u nás máme farmářský obchod se vším možným a tam ráda zajdu 😉 občas zavítám i na farmářské trhy, ale nějaké bio nebio příliš neřeším. Nebo spíš bych ráda řešila, bohužel dnes to finanční stránka moc nedovoluje.