Už malé děti mají jasné představy o tom, kým chtějí být a jaké povolání by je bavilo. Některým se jejich sen z dětství splní 🙂 Mám třeba kamarádku, co chtěla být od malička módní návrhářkou, a jeden můj kamarád si přál být ošetřovatelem v zoo, a oba jsou dnes moc spokojení. Se svatebnicemi LEGO DUPLO si můžete spoustu povolání a povídat si o tom, co kdo dělá a jak vypadá jeho den. Čím by se vaše děti staly nejraději? 🙂
Prvni Ucitelka, druha zubarka nebo zmrzlinarka, tretí princezna a doktorka 🙂. A syn zatim asi gymnasta 🙂
To je jeste brzy🙂 jsme sani zvedavi😀
Syn jezdí hrozně rád všemi dopravními prostředky a nejraději by se stal řidičem metra nebo vláčku... 🙂... no uvidíme... třeba se časem rozhodne pro jiný dopravní prostředek, mamince by se moc líbil jako pilot 🙂
Zrovna včera rano mi syn po cestě do školy říkal, že by chtěl být vědcem, učitelem nebo florbalistou 🙂
tak náš 8 letý bude pěstovat v průmyslové zoně kde máme volných 1000m2 bio rajčata a okurky a ze severní moravy vozit do Prahy na trh... 😀 😀 😀
my máme doma traktoristu 🙂
Dcerku už rok drží paní doktorka od zvířátek, chce mit ordinaci v domě, který bude zvenku pomalovaný zvířatkama,aby věděli, kam mají jit 🙂
Synovi je 2,5 a už tak rok chce být popelářem 🙂
Naše Eli chce být doktorkou a ještě maminkou😂😍
náš Miky (5 let) již od dvou let ví, že bude hercem a když se ho zeptám proč, tak jeho odpověď zní: "protože chci být v rádiu, novinách a v televizi maminko 🙂" Via (2 roky) ještě svou představu neprozradila, ale podle její povahy to odhadujeme na kaskadérku 🙂 myslím, že každopádně s oběma dětmi nás čeká veselý život 🙂