Autosedačka Cybex Juno 2-fix x Römer Trifix

bublinka.
12. bře 2015

Maminky, jdu si pro radu. Byli jsme uz rozhodnuti pro sedacku Cybex, jen me trochu odrazuje, ze se neda moc polohovat (jezdime dlouhe trasy) a taky mam strach, aby se v ni mala moc nepotila. Pokud mate, jake barvy jste kupovali? Nazivo jsem mela moznost videt jen cernou a sedou. Na internetu se mne libi i barevne, jen nechci, aby barvy byly moc kriklave.
A pokud ma nekdo Romer Trifix, budu moc rada za recenze.
Dekuji 😉

mysonek
12. bře 2015

@bublinka. Máme Cybex juno-fix. polohovat se trochu dá, ale jen pokud máš isofix. Máme modrou a je pěkná, není křiklavá. Sedačka je dost robustní, takže doporučuji si jí vyzkoušet v autě.

martinan4
12. bře 2015

@bublinka. Ahoj, máme Juno-fix. Polohovat se dá, není to nějak extra, ale je to znát, synovi se v ní spinká hezky. Musí se napolohovat ještě před tím, než vyjedeš a pouze pokud je tam isofix. Máme modrou, je krásná, není nijak křiklavá. Syn se v ní nepotí, resp. když je fakt horko, tak má zpocená záda jako já z normální sedačky, bříško se mu nepotí vůbec. Doporučuji!!!

jaja01k
13. bře 2015

@bublinka. Taky máme Cybex a spokojenost. Polohování jsem ještě nezkoumala, zatím jezdíme jen krátké trasy, tak nebylo potřeba. Taky máme modrou a křiklavá rozhodně není 🙂

bublinka.
autor
22. bře 2015

@mysonek
@martinan4
@jaja01k
Dekuji moc za odpovedi 😉 . Isofix mame, jen jsem na nejakem foru cetla, ze by se to i tak nemelo pres isofix polohovat. Ale nakonec asi Cybex opravdu vitezi a koupime ho.
Jen teda s barvou porad vaham. Mame holcicku a chteli jsme spis do ruzova, ale u te mam prave strach, ze nazivo bude moc kriklava 🙂