Autosedačka pro mimčo, jakou doporučíte?

ty_na
17. čer 2015

Ahojky,

myslím, že název tématu je jasný 🙂
Jakou byste mi, holky, doporučily autosedačku pro mimčo? Ne nijak extrémně předraženou, ale ani nijak levnou. Prostě zlatý střed 🙂
Díky.

rulfici4
17. čer 2015

maxi cosi perfektni ja byla max spokojena

versatilka
17. čer 2015

my máme cybex aton a naprostá spokojenost 🙂 plánujeme koupit větší od stejné značky

kaccistar
17. čer 2015

romer baby safe plus - rozne verzie a rozne ceny. Kvalitna.

natyyna
29. čer 2015

@versatilka přemýšlíme taky o cybex aton 0-13kg ale v obchodě kde ji chci kupovat mě paní psala že takhle autosedačka má vložku pro novorozence jen pod hlavičkou, ostatní které mě posílala mají i pod zadečkem,. Mohla bych se zeptat tebe jak to je prosím?

lucca13
29. čer 2015

Taky přemýšlíme o cybex aton 🙂 je cenově přijatelná a bezpečná 🙂

versatilka
29. čer 2015

@natyyna musíte koukat po cybex aton 3,4,Q nebo i klidně bazarové a nižší čísla. Pak se ještě dělá cybex aton basic a ten právě má novorozeneckou opěrku pouze hlavy, což je dle mého názoru nedostatečné. Další rozdíl je také v připojení na isofix, který u sedačky basic není možný.

natyyna
30. čer 2015

@versatilka aha tak to moc děkuji protože já jsem si samozřejmě vybrala cybex aton basic, a můžu se ještě zeptat, jak se mimčo vejde do autosedačky?Ještě přemýslím o BeSafe Izi Go, ale dočetla jsem se o ní že když miminka měli tak 8kg tak už nešli zapnout, jak je to u cybex?

mynije
30. čer 2015

Já držela v ruce Cybex Aton 3S - na mě teda fakt těžká sama o sobě, BeSafe izi Go daleko lehčí..... tak právě taky nevím..

gepe
30. čer 2015

My meli a mame teda stale i kdyz "zazimovanou" Besafe iZi Sleep a nedame na ni dopustit, mala v ni vydrzela dlouho, super i polohovani. Velka se jevi, je vetsi nez klasik vajcka, mala bez problems v ni uz porodnice, propousteci miry 48cm, 2560gr. 🙂 a jediny max minus jeji vaha, coz nebyl problem, davali jsme na podvozek kocarku do i z auta.

heduska82
30. čer 2015

Romer baby safe...max.spokojenost u obou deti. Po obou prakticky jako nova. A doporucuji se zakladnou! Bez ni si to neumim predstavit.

versatilka
30. čer 2015

@natyyna tak moje děti teď mají přibližně 7,5kg (7,5 měsíce) a zapnout jde v pohodě. Místa mají zatím fůru a o pásy bych se nebála, ty jsou dle mého snad na slůně 😀 Jinak zatím tam stále máme tu vložku, která se pak v konečné fázi vyndavá.

patrusa
30. čer 2015

mame aton basic, obe deti mely sotva 3 kg, presto v autosedacce nijak neplavaly a tu vlozku pod hlavu jsme vyuzili snad jen mesic. Je lehka bezpecna a za rozumnou cenu. Osobne si myslim, ze izofix na takto male autosedacky jsou zbytecne. Syn byl v autosedacce do 10 mesicu a to mel cca 8kg, pak uz jsme ho dali do vetsi, protoze byl dost zpruzenej, ze nic nevidi a cuci do sedacky nebo stropu.

diniki
30. čer 2015

Doporučuji Maxi cosi. Jsou super. I potom pro větší.

rencatupa
29. črc 2015
Uživatel rencatupa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od rencatupa.

My přemýšlíme o sedačce CAM Gara 2015 nebo RÖMER BabySafe plus, líbila se nám i BRITAX Max-Way 2014 no tá není od úplného miminka, tak asi zvolíme tu CAM 🙂

lusil13
13. zář 2015

Máme sedačku Cybex Aton s vyjímatelnou vložkou pod hlavičku, která je podle mě nedostatečná:(. Příště bych už volila vložku pod celé tělíčko. Přišlo mi, že miminko má hlavičku příliš zabořenou na hrudník. Nevíte někdo prosím, jak dlouho by se měla ta vložka používat? Syn má už skoro tři měsíce a přes 6kg. Dííky