Autosedačka pro tříleté dítě

mariekulis
8. říj 2014

prosím synovi jsou tři a neví jak se ty sedačky dělí jestli podle výšky a nebo kil? tu co má je mu malá a už jí potřebuji pro druhé. díky 🙂

gepe
8. říj 2014

Nebudu vypisovat znacky, nebo co bude pro vaseho malyho nejlepsi. Nevim jeho miry, aj. 🙂 Jen za nas napisu, ze mame Cybex 2-fix Pallas 2014 - gold line, ktera je 9-36kg.
http://www.ibesip.cz/cz/rodic/deti-v-aute/detsk...
http://www.dtest.cz/clanek-965/jak-vybrat-detsk...

cabalkova
8. říj 2014

Kazda sedacka ma uvedeno rozpeti podle kil, standardne vajicko (podle vyrobce) cca do 10 kilo, pak tak navazujici do 18 kilo a ta treti (co uz se jen pretahuje pasy) do 36 kilo, my ale vzdy koukame i na vysku, protoze syn je stihly, ale vysoky, jsou tam i vyskova omezeni, ovsem to se vyrobek od vyrobku lis, tak se to chce podivat na ten konkretni a podle nej se rozhodovat.

veruska007
8. říj 2014

Každá autosedačka má rozpětí podle kg i výšky - důležitější je ta výška. Bezpečnější jsou vnitřní pásy než vnější.
Já mám pro starší děti Storchenmuhle Starlight SP, nedám na ni dopustit. K Vánocím ji dostane i nejmladší. Je dobře přizpůsobitelná individuální výšce i váze a hlavně - i náš 5,5letý syn ještě vleze do vnitřních pásů.

cernalu
8. říj 2014

Máme Römer KIDFIX XP SICT, dopadla nejlépe v testech 🙂

bambullkaa
8. říj 2014

Cybex Solution X2 nebo X2-FIX 🙂

miruskapivonka
27. led 2015

přidávám se k bambullkaa, Cybex mi přijdou skvělé, také je máme. Autosedačky jsou rozdělené podle kg, ale je dobré si jí zkusit, aby se v ní dítěti sedělo dobře. My máme obě cybex, s isofixem, a dají se dost přizpůsobit podle dítěte a i v testech vychází velmi dobře. Takže za mě určitě Cybex 🙂

polaks
27. led 2015

Jednoznačne za mňa MAXI-COSI Rodi AirProtect ,polohovacia,pohodlná,fakt super,deti maximálne spokojné...

hojda
27. led 2015

Máte víc jak 15 kg? Pokud ano, tak můžete mít tu skupinu 15 až 39 kg, u nás to vyhrála Cybex Solution X2 Fix, před Roemer. Maxi cosi jsem vyřadila, pořád v testech měli špatné složení materiálu. Pokud výrazně měně po 15 kg, tak má cybex ty s tím pultíkem.