Pořizujete letní potah na autosedačku?

agne
30. bře 2015

Do auta bez klimatizace při průměrných cestách automobilem po republice jednou, dvakrát za týden?
Nabízí se snad jenom v "praktické" bílé barvě máte zkušenost s údržbou?
Přece jen je to plus mínus tisícovka, tak zda se to vyplatí 😀
Díky 😎

veruska007
30. bře 2015

Nepořizujeme. Když se děti v autosedačce zpotí, převléknu jim triko, autosedačka za chviličku uschne a jedeme dál. Když je potah autosedačky špinavý, tak ho svléknu a vyperu. Syn má autosedačku přes 5 let, navzdory občasnému praní je původní potah autosedačky stále jak nový.

mooncaa
30. bře 2015

Používám a mám 2 na každou sedačku. Froté potah je příjemnější než original a dá se lépe vyprat. Obě děti mám blicí v autě, na dovolené, kde nemám k dispozici pračku, se opravdu lépe přepere v ruce jen ten froté potah než celý polstrovaný potah autosedačky. Navíc snadno po nehodě převleču nový potah a jede se dál. Někdy teda i 2 jsou málo, loni se mi dítko poblilo během jedné cesty 3x.

radushka1
30. bře 2015

Nepořizuji a jak píše @veruska007 . Pravdou ale je, že klimu v autě máme.

strapecek
19. dub 2016

Já pořizuju potah s outlastem, dle doporučení jiných maminek je to výborná věc 🙂

frufrunka
19. dub 2016

Ano, koupila jsem (samozřejmě, jiná než bílá nebyla), ale jen z toho důvodu, že autosedačka je v autě trvale a slouží už třetímu dítěti, takže byla nechutně vyšisovaná z té strany, které je k okénku. Nakonec jsem za potah ráda, je bavlněný a pro děti příjemný, navíc ta bílá se už nevyšisuje... 🙂 A když se nám prcek cestou na dovolenou pozvracel, jen jsme stáhli potah a jelo se dál... 😉