Top autosedačky 2017

holcan
28. črc 2017

Zdravim maminky, uvazujeme o koupi autosedacky a stale se nemuzu rozhodnout jakou koupit. Mohly byste mi prosim doporucit s jakou autosedackou jste spokojene?? Uvazujeme o kategorii 9-18kg. Dekuji moc za odpovedi ;)

barchen
28. črc 2017

@holcan
Kupovali jsme před nedávnem a rozhodli jsme se pro BeSafe iZi modular i-Size spolu se základnou na izofix. Vhodná pro dítě od cca 6m - 4 roky, variabilní výplně podle váhy a velikosti dítěte. Cenově je drahá ale já hodně jezdím do ciziny, po dálnicích a pro nás je tohle co se bezpečnosti týče číslo 1. Taky mi vyhovuje, že dítě bude proti směru jízdy minimálně do 2 let i déle. Jelikož EU pomalu aj potichu zpřísňuje podmínky pro děti v autosedačkách a zvyšuje se věk, kdy budou muset být proti směru jízdy, tak nechci co dva roky kupovat novou autosedačku jenom kvůli zákonům, tak jsem si nastudovala, co nás čeká 🙂

lucimal
28. črc 2017

My máme taky BeSafe iZi modular něco přes rok (a to nijak extra moc nejezdíme) a peněz nelitujeme. Syn teda bohužel asi od roku a půl stejně jezdí po směru, protože potřebuje vidět na volant🙂, ale na delší trasy ho na monitor s pohádkou dáváme do protisměru, kde potom i spí (na protisměr je i více stupňů polohování) a za tuto možnost jsme moc rádi, také to považuji za bezpečnější. Pravdou je, že je vhodná do většího auta, protože opravdu zabere hodně místa. A i materiálově je výborná, v druhém autě pro případ potřeby máme Cybex a v mých očích nesrovnatelná.

elisc
29. črc 2017

@barchen ahoj, můžu se zeptat, kde jsi získala info o tom zpřísnění pravidel? Hledala jsem, ale asi špatně. Diky

barchen
29. črc 2017

@elisc
Známý pracuje s dovozem a prodejem autosedaček, tak mi to říkal a taky jsem to četla už dřív na německém portálu při testu autosedaček. Návrh směrnice v evropském parlamentu bude někde na netu, až najdu časem, tak to budu určitě sdílet.