Diakonie sbírka. Máte zkušenosti?

clarunka
22. lis 2019

Ahoj holky, ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti jak se sbírkou krabice od bot tak na peněžní pomoc. Dostanou se všechny peníze lidem co je opravdu potřebují? A jak probíhá předání krabice od bot na sběrběm místě popřípadě balili jste i věci po dětech v hezkém stavu nebo kupovali vše nové? Ráda bych před Vánoci aspoň trošku potěšila děti které nejsou z finančně zajištěných rodin :(

anakolut
22. lis 2019

@clarunka Tohle by mě taky zajímalo, jak to konkrétně chodí.

clarunka
autor
22. lis 2019

@anakolut ale asi nikdo nic neví 😐

vecob
22. lis 2019

@clarunka Dobry den,ano balili jsme i pouzite veci,ale jen ve vybornem stavu...auta,knihy,plysak a zbytek jsme dokupovali...fixy,omalovanky,pexeso,sladkosti atd.. Penezitou pomoc jsme neposilali,ale myslim,ze vsechny penize jdou k potrebnym. Letos je novinka,ze si rezervujete v danem sbernem miste, primo pro koho krabici chystate-vek a pohlavi. Myslim,ze sbirka je opravdu spolehliva. Pracuje v ni spoustu dobrovolniku...

clarunka
autor
23. lis 2019

@vecob supr, děkuji. V týdnu se do toho pustím ☺️

lovemusicsun
23. lis 2019

Já už mám také krabici připravenou a příští týden ji povezu na sběrné místo. Věřím, že se dostane tam kam má. Ale ráda si poslechnu zkušenosti, pokud někdo má z minula.

journals
23. lis 2019

U Diakonie bych se opravdu nebala 😉

vicinity
24. lis 2019

My dělali balíčky už loni. 🎁 Letos je třeba si dárek zarezervovat na stránkách https://www.krabiceodbot.cz/sberna-mista/ na konkrétní sběrné místo.
Do balíčků jsme dávali úplně nové věci nebo ve 100% stavu. Tak abych neměla strach, že by to mělo dostat moje dítě. Přeci jen pro mnohé děti to bude jediný balíček, který dostanou.
Má webu jsou i inspirační balíčky... 😉

kometkak
4. pro 2019

Chtěla jsem se zapojit do projektu na dárky pro děti (krabice od bot), ale bohužel věkově je to v Brně už rezervované, je málo sběrných míst a nejde jim to poslat poštou. Nabízím tedy dárek pro holku věk okolo 3-5 let zde. Možné vyzvednutí v Brně Nové Sady. Chci darovat někomu v horší finanční situaci (nemůžou dětem pod stromeček pořídit dárky). Pokud by měl někdo zájem, stačí se ozvat přes zprávu.