Prosím o pomoc - Zachrana 20 zoubků pod plnou narkózou

anneqe
3. kvě 2022

Prosím o pomoc se sdílením pro Lukáška na záchranu 20 zoubků a následnou péči.

Jestli se najdou se dobré duše, které by přispěly 100,- Kč na záchranu zoubků Lukáška . Je autista s poruchou pozornosti ,ADHD, lehkou mentální retardací a opožděným vývojem.Posledni vyšetření na magnetické rezonanci navíc odhalilo nález na mozku a počáteční epilepsii.
Přečtěte si jeho příběh.....Kdo mě trošku zná vi že pro něj dělám maximum . Bohužel trpí od narození vrozenou vadou a jeho sklovina trpí na těžké odvápnění skloviny. Která se už ted odštipuje a musi se zoubky rychle zakonzervovat. Je škoda aby ve svých letech přišel o zoubky které ma na cely život.
A tak jsem požádala Donio.cz o sbírku pro Lukáška. Přispět se dá opravdu pouhou 100-korunou. Jeho příběh najdete zdehttps://www.donio.cz/zachrana-lukaskovych-zoubku

Mockrát děkujeme za pomoc.

majena39
3. kvě 2022

@anneqe opravdu je to nutné každý den?

nijij
3. kvě 2022

@anneqe čím vícekrat to tu vložíš, tím víc lidí odradíš....

escapelle
3. kvě 2022

@majena39
@nijij já to třeba vidím poprvé. Vždyť to nemusíte otvírat. Zoufali lidé dělají zoufale činy. Opravdu je potřeba prudit zoufalou mámu??
Ji přeci nejde o trapný hlas do nějaké souteze🙄🙄

keysi90
4. kvě 2022

@escapelle přesně, taky to vidím poprvé.
@nijij
@majena39 opravdu je nutné se k tomu vyjadřovat když vlastně nemám co jiného nabídnout? Kopat do zoufale mámy?

anneqe
autor
16. kvě 2022

@escapelle Děkuji .

anneqe
autor
16. kvě 2022

@keysi90 Děkuji . Aspoň se někdo normální našel. Myslím si, že nikomu bych nepřála situaci mého syna. Jen at se každý zamyslí jake to je když ho bolí jeden zub. Lukášek jich má 20. A opravdu to není nic příjemného když dítěti praskají zuby jen díky vrozené vadě . Chodí pravidelně každých 6 m k zubaři ale na jisté zákroky není schopen zvládnout. Muselo se čekat než bude mít věk aby vydržel 3h v narkóze. Užívá hodně léků a zrovna jednoduché to není.
Příspěvek tu mám pouze jeden tak pokud to někoho pohoršení tak se omlouvám. A vám děkuji aspoň za oporu. Pěkný den

nazka
16. kvě 2022

@anneqe posláno, držte se 🍀

babka
16. kvě 2022

posláno, hodně štěstí!

anneqe
autor
16. kvě 2022

@babka
@nazka
Mockrát děkujeme za tak velkou pomoc pro Lukáška. Jste skvělý ❤️
Moc si toho vážíme . A až bude vše za námi pošleme vám jako poděkování konečně šťastný úsměv od Lukáška. 😘
Moc vás zdravíme a ještě jednou děkujeme 😘

nazka
16. kvě 2022

@anneqe to bude pro nás nejlepší odměna ♥️

anneqe
autor
16. kvě 2022

@nazka je to sice velice málo za takovou pomoc. Ale ani nevíte jak moc se těším, až se konečně usměje. Teď se stydí za své zoubky ,ikdyž za to nemůže. A v jeho věku jsou děti (spolužáci) i dost zákeřný a zlý. Takže úsměv u něj člověk nevidí. A když ano tak jen aby nebyly zuby vidět. Ale věřím ,že aspoň trošku po zákroku mu to zvedne sebevědomí.

nazka
16. kvě 2022

@anneqe když jsem byla na základce, měla jsem křivé a žluté zuby. Šla jsem na ortodoncii v 5. třídě a doktorka mě strašně zjebala, že si blbě čistím zuby, co jsem to za holku, atd. Měla jsem z toho hrozný trauma, brečela jsem. V 7.tride se mi líbil spolužák, ale řekl, že já jemu ne, protože mám krivy zuby. Trauma opět vylezlo na povrch. Až pak na gymplu s tehdejším přítelem jsem dorazila na ortodoncii a jsem za to vděčná každým dnem doteď. Úplně chudáka chápu. A to málo, co jsem přispěla, za to opravdu netřeba díků. Fakt ho chápu

anneqe
autor
17. kvě 2022

@nazka Moc s Lukáškem děkujeme♥️ někdy i ten drobek hodně pomůže . Pěkný den vám přejeme.