Český pas pro dítě, které už pas má. Co budu potřebovat?
Dobry den ,preji vsem chtela sem se optat jak to je vlastne v Cechach s pasem pro dite .Ziji se synem na Mauriciusu a hodlame navstivit moji rodinu na Morave ja Cesky pas mam ,ale chci podotknout ze obcanku nemam .
Muj syn 14mesicu dostane pas Mauriciusky ale rada bych mu poridila aji cesky co vsecko budu potrebovat za papiry ?Take podotikam ze se v Cechach zdrzime nanejvys 1 mesic tak aby se to nejak stihlo .Predem dekuji za odpovedi
Muj syn 14mesicu dostane pas Mauriciusky ale rada bych mu poridila aji cesky co vsecko budu potrebovat za papiry ?Take podotikam ze se v Cechach zdrzime nanejvys 1 mesic tak aby se to nejak stihlo .Predem dekuji za odpovedi
@mamkamarketa a nevíš, jestli jsou ty dva pasy vůbec možné? Mám obavu, že ne, nevím jak u jiných zemí, ale český + německý myslím nejdou, proto se ptám, abych to nějak nezdrbala, jestli nebude lepší rovnou obětovat čas a peníze a jet do Prahy vyřizovat ten německý
@maki73 ja myslim,ze to jde. teda kombinace CR+USA. ale nevim jak u vas,preci jen to jsou 2 EU pasy. takze v zasade stejne....
@mamkamarketa
@maki73 To bych rekla ze je potreba se zeptat na ambasade jestly je to mozne cesky a nemecky 2pasy ale jestly to holce nakonec vyridis tak bych 100pro vyuzila nemecke naklonosti (financni) k detem ,kamoska tam zije je ceska holka taky a bere nehorazny prachy na nu :-p
@maki73 To bych rekla ze je potreba se zeptat na ambasade jestly je to mozne cesky a nemecky 2pasy ale jestly to holce nakonec vyridis tak bych 100pro vyuzila nemecke naklonosti (financni) k detem ,kamoska tam zije je ceska holka taky a bere nehorazny prachy na nu :-p
@sawmy ja myslim, ze ta povinnost skolni dochazky nesouvisi s pasem, ale prave s tim ceskym obcanstvim...
ja jsem si oddechla, protoze tam taky pisou, ze na deti, ktere chodi do tzv. Evropske skoly se toto nevztahuje (coz bude nas pripad tady v Belgii)
trochu jsem si o tom precetla (zejmena diskuze maminek, jejichz deti se to tyka) a vypada to, ze nekomu se z tech povinnych zkousek podarilo vybruslit
ja jsem si oddechla, protoze tam taky pisou, ze na deti, ktere chodi do tzv. Evropske skoly se toto nevztahuje (coz bude nas pripad tady v Belgii)
trochu jsem si o tom precetla (zejmena diskuze maminek, jejichz deti se to tyka) a vypada to, ze nekomu se z tech povinnych zkousek podarilo vybruslit
@sawmy moje dcera po obdrzeni ceskeho obcanstvi karticku pojisteni dostala, ovsem nevim, jestli to nebylo omylem 😃 😃 kdyz se trvale zdrzujeme mimo CR
Začni psát odpověď...

Odešli
@sawmy to by bylo asi nejlepsi. udelat mu RL az bude starsi