Chorvatsko aktuálně - teplota, hmyz, turisté?

terap
20. srp 2013

Ahoj, v pátek odjíždíme se dvěma dětmi do Chorvatska. Budeme bydlet ve větším kempu v mobilhome (Biograd na Moru). Zajímaly by mě postřehy těch, kteří už se vrátili letos z dovolené - jak to tam vypadá s cenami (co se vyplatí přivézt z domova), s teplotou moře (v oblasti severní-střední Dalmácie), s teplotou celkově (třeba jestli už je třeba na večer nějaký svetr), s výskytem hmyzu (mravenci, komáři a jiný bodavý hmyz- brát repelenty, postřiky?) . A taky jestli máte někdo zkušenosti, jak to poslední prázdninový týden vypadá s přelidněností těch rekreačních oblastí- jestli je už lidí znatelně méně nebo naopak více než obvykle.
Případně pokud máte někdo zkušenosti z mobilhomů a doporučítě nějaké vychytávky, budu moc ráda - jedem poprvé s dětmi a poprvé do kempu, tak nevím, co můžu čekat 😉

leia1
20. srp 2013

co se týče hmyzu, určitě bych vzala repelent, my ted byli sice v Itálii, ale pěkně nás tam brali komáři, a ty jejich takový hnusný černý s bílýma nohama.my repelnt s sebou nevzali, tak jsme ho tam pak dokupovali.