Chůvička, jakou máte? Jak jste spokojené?

amandee
20. bře 2017

Zdravím, chystám se kupovat chůvičky, ale nikde jsem nenašla pořádné recenze, nebo něco podobného. Jaké máte a jak jste spokojené? Je něco, na co si při výběru dávat pozor? Nebo kdyby jste vybíraly podruhé, tak se budete rozhodovat jinak?

kacireksro
20. bře 2017

my mame Philips avent.a jsme maximalne spokojeni ,nemenila bych.jedinou nevyhodou je ze ta jednotka co je u postylky neni na baterky nelze ji treba pouzit venku,kdyz mam malou v kocarku.

dzejnany
20. bře 2017

mám doma přes rok Philips Avent SCD560/00 a max spokojenost, čistota a dosah k nezaplacení, dosah až před panelák - bydlím v druhém patře. Malá si před spaním pouští ukolébavky, když se vzbudí můžu do chůvičky mluvit. Má i další funkce - teplotu, budík, ale pořídili jsme později, takže funkce nevyužívám. Dětskou jednotku mám furt v napájení - lze i na baterky, takže v létě dám na balkon a nemusím tahat drát. Rodičovská jednotka vydrží dlouho nabitá.

dapele
20. bře 2017

My máte taky philips avent typ SCD 560, u nás jsou na baterky obě jednotky, je ale nevýhodou, že dobíjí pouze rodičovská jednotka, takže ta u postýlky je v případě, že se používá i mimo zásuvku žrout baterek. To jsme ale vyřešili tím, že jsme si pořídili klasickou nabíječku baterek a používáme dobíjecí. S chůvou jsme obecně moc spokojeni, má čistý zvuk bez šumu a opravdu velký dosah (přes několik panelových zdí až na balkon), malá má navíc ráda ukolébavky a noční světýlko.
Obecně bych řešila hlavně dosah, zejména pokud bydlíte v paneláku, panelové zdi totiž bývají problém.

tulena
Autor odpověď smazal
Zobraz
ange_de_la_morte
20. bře 2017

Máme Philips SCD463 - máme už 5. rokem, bez problém, jen trafo na jedné umřelo ( po pádu z balkonu) ale dali jsme jiné a fičíme dál. Nespočetně krát chůvy spadly na zem a pořád bez problému, dosah skvělý ( máme starý statek a silné zdi - není poznat, chůva mi bere až daleko na zahradu), jediné co vidím malinko jako nevýhodu, že Philipsky má asi kde kdo - občas naladíme sousedovic dítě 😀

dzejnany
20. bře 2017

@dapele jak dlouho vám v té rodičovské jednotce vydrží ty nabíjecí baterky? my zkoušeli klasické a vydrží tak půl noci. pak jen příležitostně.

dapele
20. bře 2017

@dzejnany To nevím a nikdy jsme nezkoušeli, používáme jen na denní spaní a večer ( v noci spím s malou) a navíc máme většinou obě jednotky na elektrice, odpojuji jen když potřebuji kvůli něčemu odběhnout na balkon nebo na chodbu. Víc jak cca dvě nebo tři hodiny jsme ji ještě odpojenou neměli.

verunka_korunka
20. bře 2017

@amandee vybrala bych naprosto stejně, philips avent. Nepamatuji si typ, ale 1,5 roku nazpet to byla druha nejlepsi řada. Oproti nej nam chybi promítání hvezdicek a nejaky merak, myslim vlhkosti. Ukolebavky jsme pouzivali drive, svetylko ma zapnuté doteď. Teplota je obcas, hlavne na chalupě nebo na navstevach taky fajn informace. Skoro nikdy jsme nepouzili mluveni na dite, maximalne kdyz tam byl jeden z nas a druhy mu odpovidal 🙂 volili jsme ji prave kvuli vysokému dosahu i pres panely, venku ma dosah opravdu hodně velký. Neni na kanaly, ale pouze k tvoji jednotce patri jen ten jeden pristroj, takze v hotelu neuslysis jine dítě. A co beru jako hodne velke plus je vlastni vyladeni intenzity, nejen zvuku co jde z chuvicky, ale i intenzity zvuku od dítěte tedy kdy se chivicka sepne. Na maximální intenzitu jsme slyšeli každé pretoceni nebo větší nádech, ted ji mame na minimum a krasne slysim kdyz si zacne lehce povidat, ale v noci uz me neruší kazdym pretocenim. Budik jsme nikdy nepouzili, mam ten na mobilu. A vibrace jsou fajn, u vaření, nebo pri navsteve, na oslavě a podobně. Opravdu bych nemenila. Uvazovala jsem o video chuvicce, ale mohu rict ze se bez obrazu obejdu. Stejne poznas podle kriku jestli tam musis jit nebo ne. A co se tyka vydrze, rodicovska vydrzi tak 3 noci tipuji a detska tak noc a denni spani. Mozna by zvladla i dalsi noc, ale to zalezi co tam das za nabijeci baterky. Chce to mit jednu sadu nahradnich, radeji.

majaaa82
20. bře 2017

@amandee za me take Philips Avent, mam ten druhy nejvyssi model (nehraje pisnicky jako ten nejvyysi) a jsem maximalne spokojena. Doporucuju 😉

muhehehe
20. bře 2017

mám Bravo a perfektní. Obě jednotky je možné mít v síti, nebo na baterky. S výdrží na baterky jsem fakt spokojená, stejně tak s dosahem a obecně spolehlivostí. Promítání světýlek, hraní ukolébavek apod. tyhle chůvičky neumí, ale protože takovéhle věci u nás zavádět nechci, tak mi to nechybí. V neposlední řadě oceňuji jak jsou malé, dají se dobře šoupnout do kapsy. Dobrá cena.

summer2012
21. bře 2017

Taky mám Bravo s oceňuji hlavně dosah a to že jdou do sítě i na baterky, které se dobíjí přímo v nich, když jsou v síti 😉 nemají extra čistý zvuk, ale nepotřebuju vědět co přesně malý volá, tak jako tak tam jdu. Super je velikost, krásně jsem šoupla malému do kočárku a nic ho netlačilo a mě se vešla do kapsy 🙂 písničky, budík, světlo, teploměr apod. od chůvičky neočekávám...na spaní má být klid a navíc teď už by si s tím místo spaní akorát hrál 😉