Do jaké země s dětmi do resortu?

budouci_maminka
1. říj 2019

Prosím o tip na dovču na příští rok, pro 2 děti (roční a čtyřleté), ideálně někam do hezkého čistého (!!!) resortu, kde bude venku bazén, dětské hřiště, ideálně ještě herna uvnitř pod klimatizací. Animační program by byl bonus navíc. Buď s all inclusive, nebo (což bych byla ještě raději) snídaně večeře a nějaké nedaleké nákupní možnosti.
Období od dubna - září, max. 8 hodin cesty ve smyslu od letiště Praha do vchodu do hotelu v destinaci.
Co jsem tak koukala, tak nejlíp mi zatím vychází SAE, ale tam už se mi znovu nechce.
Turecko a Egypt nepřichází v úvahu.

díky moc

areh
1. říj 2019

Letos jsem byla na Rhodosu, hotel Mikri Poli. Je to rodinný hotel. Synovi byl rok a půl. All inclusive. Výběr jídla velký a pestrý,po celý den. Venku bazény, klouzačka, kousek od moře. Možnost výletů. Velké pískoviště s hračkami. Animační programy pro děti i dospělé. Já jsem byla spokojená a syn taky 😉

jaja01k
1. říj 2019

My jsme byli s dětmi moc spokojeni na Gran Canarii, hotel HD Parque Cristóbal Gran Canaria. Jsou tam výborně zařízeni pro malé děti a vlastně tam byly jen rodiny s dětmi. Jediná nevýhoda, že je to dál od pláže, chodili jsme buď pěšky s kočárem nebo od hotelu jezdí zdarma autobus.

editah222
1. říj 2019

Letos jsem letěla s dětmi sama takže jsem chtěla ultra inclusive, krásný hotel s bazénem, aquaparkem, u moře... nakonec jsem vybrala Kypr, ale teda severní část, takže Turecko. Ale hotel byl opravdu bezva Concorde Luxury Resort. Byl tam obrovský dětský koutek i dětský vodní svět, oboje včetně hlídání, animační program celý den a večer (my se toho neúčastníme, ale vím, že české rodiny byly spokojené). Já dost trpím na různé střevní potíže a měla jsem trochu obavy, ale za celých 10dní ani jeden problém! Voda je tam všude v PETkách (mé ekologické srdce plakalo). Zuby jsem sobě i dětem čistila normální kohoutkovou vodou, průvodkyně tvrdila, že ji tam už 4 roky i normálně pije, ale to jsem neriskovala.

jade85
1. říj 2019

My byli letos na Lanzarote v hotelu Sands Beach resort, jsou to apartmány v řadových bungalovech, vždy několik kolem náměstíčka s bazénem. Není to žádný super luxus, ale k dětem jsou tam všichni neskutečně milí a přátelští, apartmány mají dobře vybavenou kuchyňku, oddělenou ložnici, v resortu je menší supermarket, snídaně a večeře formou bufetu, kde se dá v pohodě vybrat i pro děti. Jediné, co tam není je ta herna, jen venkovní hřiště, ale zas tam nebývá takové vedro, aby to vadilo. My byli spokojení s dítětem 1.5 roku 🙂

barchen
1. říj 2019

@editah222 Trochu mimo téma dotazu ale jak si na tom sev. Kypru řešila pojištění, resp. jak ho řešila cestovka? Byla jsem tam jako bezdětná, bylo tam hezky, docela blízko až na přestup v Turecku ale tím, že tato "země" není uznána světově jako stát, tak bohužel tam jsou tvrdé výjimky, co se pojištění týká když jsem tehdy četla detailně pojistné podmínky. A proto si tam netroufám letět s dětmi, jelikož v případě zdrav. obtíží mám podezření, že se pak nedoplatím.

editah222
1. říj 2019

@barchen pojišťovala jsem se sama u AXA Pojištovny, výslovně jsem uvedla Severní Kypr a byly my zaslány adresy na 2 zdravotní střediska se kterými mají smlouvu. A přímo v hotelu je lékař, ale jeho služeb jsem nevyužila takže nevím. Náš let byl na Řeckou část a na Tureckou se přejelo autobusem, ale je možná i varianta mezipřistání v Turecku. Z EU nejsou přímé lety možné.

viridie
1. říj 2019

@budouci_maminka my se teď vrátili z Kréty-Hotel Cactus Beach. Let 2,5 hodiny, hotel je 30 min od letiště, asi 30 m od písecné pláže,až na občas trávy-průzračné moře.V areálu bazény,animace,venkovní hřiště lehce odfláklé , ale dětem (2 a 4r) to nijak nevadilo.Papání vynikající,hotel je komplex menšich budov, stín,zakoutí,vše čisté a bydlení super.Za mne ideální destinace pro malé děti.🙂 Vnitřni herna tam nebyla,ale fakt nebyla třeba.

konidana
1. říj 2019

Tak do resortu je úplně jedno do jaké země pojedete, ne? Stačí vyladit vzdálenost a cenu😉

babanci
1. říj 2019

Já Ti právě chtěla nabídnout Egypt, protože jsem právě v krásném, čistém rezortu s dětmi byla a pro děti ideální. Klidná zátoka a pozvolná písečná pláž. Hotel Jaz Samaya. Nádhera.

babanci
1. říj 2019

Jinak, co třeba Zakynthos, oblast Kalamaki to je pro děti taky fajn nebo SAE, Ras al Khaimah, hotel Hilton la Hamra beach, tam jsem byla letos a žiji z toho dodnes nebo Cabo Verde, ostrov Sal, hotel Crioula....

barchen
1. říj 2019

@editah222 To já vím, že z EU se tam nelétá ale to pojištění je právě také jiné než jinde v EU. Já letěla z DE, měla jsem jejich pojištění ale podmínky byly takové zvláštní. Proto mne zajímalo, jestli si je četla podrobně a jestli tam nebyly výluku nebo výjimky. Kamarádka pojišťovačka mne na to upozorňovala ale blíž jsem zatím po tom nepátrala.

editah222
1. říj 2019

@barchen četla jsem podmínky, čtu je radši vždy, a nepřišlo mi tam nic jinak než obvykle. Kvůli tomu, že jsem si nebyla 100% jistá jsem se na AXE zeptala (e-mailem ať to mám písemně) a bylo mi sděleno, že s plněním není problém pokud využiju jedno ze dvou zdravotních zařízení se kterým mají smlouvu. Jedno z toho je nová "nemocnice".

guinea
1. říj 2019

@viridie Myslela jsem, že na Krétě jsou všude kamenité pláže. Ta písčitá byla jen pro hotel, s uměle navezeným pískem? A nebo to byla prostě normální písčitá pláž? 😀

viridie
1. říj 2019

@guinea Všude píseček,jen občas nějaký ten kámen.Městečko se jmenuje Stalis.🙂

budouci_maminka
autor
1. říj 2019

@konidana není...v egyptě jsou prasata bez hygienických návyků i v 5hvezde. A v SAE jsem byla už 3x, po čtvrté se mi tam už moc nechce, během dovci děláme i výlety, ráda bych změnu.

@babanci na hilton jsem právě taky koukala, jenže zas je to do dubaje. Nejhorší je že se fakt poměr cena výkon SAE nic nevyrovná...Ty služby za tu cenu a servis jsou nepřekonatelný. Skoro stejně vychází bulharsko, řecko, kypr, mallorca, malta kdyz clovek chce alespon 4* - jenze se službama a čistotou nesahaji ani po kotniky...
Láká mě korsika (kvůli přírodním krasam) ale ta cesta autem je pro prcky ještě moc dlouha..zajímavý že tu třeba nikdo nezmínil španělsko..byli jsme na costa brave a v barceloně ale bez dětí a i tak mi přišlo že ta čistota nic moc a služby predrazeny.

Co třeba francie? Nemáte někdo tip?

bassetlady
1. říj 2019

Momentálně jsme v Turecku s dcerou ( 14m) a takhle čisto na hotelu jsem v životě v Řecku, Španělsku ani Kanarech neviděla.

budouci_maminka
autor
1. říj 2019

@bassetlady turecko se mi líbilo moc když jsem byla před 8 lety. Ale díky současné politické situaci je nehodlám finančně podporovat skrze cestovní ruch..

vladienka
1. říj 2019

Viem ze je to dlhsie nez 8 hodin, ale my sme boli s 2rocnou na Mauriciu a proste super. Ano je to India/Afrika ale za mna proste zazitok, pre deti kopec veci, Safari park, vylet lodou, super ihrisko v hoteli, detska strava atd.. a cenovo ako za Recko, Spanelsko

matkacekatelka
1. říj 2019

Nám se líbilo v Sarvaru Park hotel. Jezdíme už řadu let do maďarských lázní, bez dětí a teď s dětma

budouci_maminka
autor
1. říj 2019

@vladienka což o to, mít jen starší tak jedu klidně taky, nebo znovu bali, srí lanku atd, letos jsme měli jet do thajska ale kvůli nečekanému těhotenství jsme to skrečovali...exotiku celkove s ročním prckem raději ještě riskovat nechci...ale že to byl zážitek to ti věřím🙂

budouci_maminka
autor
1. říj 2019

@matkacekatelka určitě chci moře, myslím že na 2 týdny bych v sarvar parku naše děti nezabavila jen termálnim bazénem . Ale treba nekdy tam jet na tri noci by to mohlo byt zajimave

vladienka
1. říj 2019

@budouci_maminka jo Sri lanka bola zaujimavejsia ale ak ide o plaz tak Mauricius na plnej ciare vitazi... tak mozno o rok 🙂

ingridalexia
1. říj 2019

Už asi 5 alebo 6 krát sme boli v Turecku v Beleku - hotel Gloria Serenity, pak aj Regnum Carya. Oba dva super. A taky úplne super Rixos Sadiyat Island v Abu Dhabi. Top co se tyka sluzeb a kvality jidla. Pro deti idealni 🤗 ten Rixos jdeme druhykrat - a je teprve 1 rok otevreny. Fakt super 🙂)

budouci_maminka
autor
2. říj 2019

@ingridalexia V abu dhabi jsme byli týden loni, vymetli jsme legoland, ferrariworld atd. navic pořád je to SAE takže bych právě ráda změnu. Do turecka nechci viz komentar vyse, vadí mi to z politického přesvědčení.

budouci_maminka
autor
2. říj 2019

@vladienka Jj srí lanka hezké pláže neměla. Fotka nádherná🙂

odula
2. říj 2019

@areh píšu si. 🙂 S jakou cestovkou prosím?

areh
2. říj 2019

@odula my byli s Alexandrií, ale myslím, že někdo tam byl i s Fischerem.

ingridalexia
2. říj 2019

@budouci_maminka do 8 hodin toho moc neni :/ jeste oman jezdime 6 hodin letecky a hodka autem do rezortu. Je to jeste takove panenske, nejsou tam ty atrakce jak v SAE. Jinak nic lepsi nez SAE a Turecko pro rodiny s detmi asi neni do 8 hod 🙄 Francie, Spanelsko, Kypr, Recko dobry akorat tak four seasons nebo kempinski = sazka na jistotu a cistotu 😃

budouci_maminka
autor
3. říj 2019

@ingridalexia oman mám v merku, zatím je to pro mne asi favouš číslo jedna..Právě vidím to podobne. jenže kempinski na 14-16 dnů snídaně večeře pro 4 osoby vyjde jak malé auto, to je fakt nesmysl. V sae jsem za stejnou kvalitu na pulce.

lenkamala82
Odpověď byla odstraněná
Zobraz