Dovolená s dětmi říjen, listopad. Kam se vydat?

luca_37
6. srp 2019

Dobrý den, ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti a nebo tipy na dovolenou z dětmi v říjnu nebo listopadu? Věk 11 a 7 let ( 5 třída a 1 třída). Přemýšlíme o Emirátech, jedinné co mě odrazuje je příroda? Chybí mi tam. Rádi by jsme ještě někam s dětmi, ale nechceme Egypt. Předem moc děkuji za vaše postřehy.

konidana
6. srp 2019

České hory? Podzim je krásný 😍

neomenia
6. srp 2019

V říjnu budeme na sardinii. Tepla voda, uz ne vedro..

briliantka
6. srp 2019

Kapverdy.. jsou bozske....Boa Vista

luca_37
autor
6. srp 2019

@neomenia můžu poprosit o tip na Sardinii, kde se Vám líbí, jaký hotel?

mku
Autor odpověď smazal
Zobraz
neomenia
6. srp 2019

To bohužel neposkytnu. My jsme dost outdoorovi rodiče, mame velké auto, kde i spime, jedem tam za skalním lezenim a cestovanim ( samozřejmě i za koupanim v mori) , hotely nas moc nezajímají 😁 deti jsiu zvykle, kazdych par dni spime jinde...

zelenaesmolda
6. srp 2019

@luca_37
ja bych teda dite,ktere nastoupi do prvni tridy hned ze skoly nebrala mimo skolni prazdniny,ten prvni rok je hodne dulezity k zformovani kolektivu 🙂

luca_37
autor
7. srp 2019

@zelenaesmolda Děkuji za názor, taky o tom přemýšlím. Abych neudělala víc škody než užitku. Dcera jde, ale s 80% do první třídy s dětmi ze své školky, znají se, kamarády tam má. Školu by zameškala pouze na týden.

zelenaesmolda
7. srp 2019

@luca_37
tak nejde jenom o ten kolektiv ale i na to zvykani si na skolu,bude pak muset dohnat co zameskala,v prvni tride bych to fakt neriskovala dokud si se skolou "nesedne"

bvl
14. srp 2019

@luca_37 Máte představu o rozpočtu? Do kolika tisíc se chcete vejít? 😊
Emiráty jsou krásné, příroda tam opravdu není, vysoké teploty, sucho a bohužel také smog 🙁

nazka
14. srp 2019

@luca_37 já bych byla pro Kanary.treba Tenerife.

pipi_puncocha
14. srp 2019

Madeira, je to blízko a příroda úžasná. Ale chce to asi hotel s bazénem - malé děti se tam ne vždycky dobře dostanou do moře.

vitezove
14. srp 2019

@luca_37 ´Kanárské ostrovy. Nádhera.

zelenaesmolda
14. srp 2019

@pipi_puncocha
madeira je nadherna ale nerekla bych,ze je pro male deti
@vitezove
Kanary me nejak extra nenadchly

pipi_puncocha
14. srp 2019

@zelenaesmolda my jsme tam byli 2x se sestrou, bylo jí poprvé 5 a podruhé 8 a úplně v pohodě, ale ona je zvyklá na turistiku a taťka ji nosil v nosičce když to bylo někde daleko. Na hotelu jsme měli bazén, tak měla každý den i koupání. A na sjezd z kopce na těch jejich saních nebo jak to nazvat vzpomíná pořád.😄

zelenaesmolda
14. srp 2019

@pipi_puncocha
jo,ty sane byly super!
jsem se bala a chlap me musel dlouho premlouvat ale parada,stalo to za to.

fandysek_1
14. srp 2019

@vitezove a je tam ještě teplo září/ říjen? Diky. Případně prosím tip na hotel..

zelenaesmolda
14. srp 2019

@fandysek_1
teplo tam je,my jsme byli v zari,bylo teplo ale na koupani uz ne,aspon ne pro me,par lidi se koupalo 🙂

fandysek_1
14. srp 2019

@zelenaesmolda ségra byla právě loni na Madeire a taky tam nebylo moc teplo. Tak já nevím. Asi pojedeme na Šumavu na houby.

zelenaesmolda
14. srp 2019

@fandysek_1
my jsme byli na madeire zacatkem kvetna

backspace
14. srp 2019

Andalusie, bývá teplo i v říjnu, na koupání. V listopadu už je cítit, ze přichází podzim a začne foukat, teplo je pořad, ale ten vítr na plazi už je nepříjemný.

vitezove
14. srp 2019

@zelenaesmolda za mě nejkrásnější dovolená. Každý ostrov je jiný, takže je to hodně o tom. My byli na Tenerife a Lanzarote. Tenerife nic moc. Ale Lanzarote... neskutečné. Nádherné, neobvyklé.... za mě nejkrásnější dovolená na které jsem kdy byla. A to jsem tam byla jako dítě a do dnes si to pamatuju a toužím se tam vrátit.

vitezove
14. srp 2019

@fandysek_1 no jasně!!! My tam byli v únoru 😀D. A bylo tam krásně, teploučké moře. Přes den normálně na kraťasy a triko, večer možná mikina (pro děti). Ale jinak krásně. Hotel si nepamatuju, už je to hrozně let - byla jsem malá a strašně jsem si to tam užila. Byli jsme na Lanzarote a byla to nejkrásnější dovolená. Půjčili jsme si auto a projezdili tam pláže a ty sopky a tak. Úžasný.