Dovolená v Čechách (ubytování s bazénem)

neyaa
15. črc 2017

Prosím Vás o dobrý tip na hezké ubytování v čechách s bazénem. Aby to nebyli staré komunistické areály ale hezký čistý moderní prostor s bazénem pro deti a hezkou prírodou kolem. Možnost polopenzie ideální. Může to byt penzion, ne chata na samote. Byli sme v penzionukaplicky, penzionzavodou a hledame neco noveho a overeneho. Dekuji za tip.

pabka
15. črc 2017

Areal Hulin u Sedlcan, pekne, ale výlety po okolí autem nebo na kole, v bezprostředním okolí toho moc není. V areálu bazén, minigolf, tenis, restaurace.

lesnisvatba
15. črc 2017

Mohu doporučit Penzion u Devíti vidlí u Semtěše, v klidném prostředí, s velkou zahradou, báječné snídaně, ale bazén nemají. Taky zrovna hledám tipy na ubytování. Přidá někdo další?

krystalka
15. črc 2017

Moc pěkně to vypadá tady, sice jsme tam nebyli, ale každou chvíli na to někde čtu velmi pochvalné recenze....a okolí Kašperek je fakt krásné, jezdili jsme tam poblíž do jiného penzionu, ale už s malinko odrostlejším dítkem a nemáme v požadavcích bazén 🙂 http://www.chatakacerov.cz/

dominikacifkova
15. črc 2017

Na Šumavě, kousek od Zadova je penzion U Černého kohoutka. Rodinná atmosféra, báječná domácí kuchyně. Super zázemí pro děti. Oplocený pozemek, trampolíny, houpačky, bazén, sauna a venkovní výřivka pro dospěláky.

krystalka
15. črc 2017

Jinak, ještě máme z loňska jeden tip, ale bohužel bez bazénu, jinak to tam ale bylo úžasné - ubytování, majitelé, jídlo, zahrada, výlety.....všechno naprosto super....http://www.pension-majak.cz/cz/7-fotogalerie/

ilona87
17. srp 2017

Já mohu doporučit http://www.pension-ulipy.cz/
byli jsme tam loni a pecka. Bazén se slanou vodou, poníci, vnitřní i venkovní koutek pro děti. Výlety tedy autem, ale chodili jsme i pěšky s 2,5 letým prckem /nenosili jsme ho/. 🙂 Vaří dobře.

lesnisvatba
20. srp 2017

Tak jsem nakonec vyrazili do Penzionu Quest v Lokti, je to penzion ve městě, bez zahrady nebo bazénu pro děti. My ještě čekáme, takže nám to nevadilo. Loket je krásný a okolní města také, pěkné koupání jsme našli na městském koupališti v Sokolově.

leneee
28. srp 2019

@neyaa hotel Port-Machovo jezero, Olympie - Spindleruv mlyn, Omnia - Janske lazne, ...

lesnisvatba
11. zář 2019

Mohu doporučit Kouty nad Desnou a Penzion Pasťák, mají moc hezkou zahradu s hračkami pro děti a bazének. Penzion není vhodný pro plazící děti, protože jsou studené podlahy, ale jinak super za fajn cenu. Apartmány mají hezkou kuchyňku nebo lze chodit na jídlo do lyžařského areálu v koutech. Letní sezona je tam klidná. Celkově jsme byli s dovolenou v Jeseníkách moc spokojeni. V okolí je spousta cílů na výlety, hřiště, minizoo atd. Chce to vlastní auto tedy.

littlenymfadora
11. zář 2019

Byli jsme letos na Šumavě - Braníčkov apartmány na konci světa. Bazén slaná voda, wellnes, restaurace s možností polopenze, bowling. Jen je to na samotě v malé vesnici, ale ideální k výletům.

leneee
11. zář 2019

@leneee ted jsme byli v penzion Martin Janske Lazne s moc hezke-kousek je hriste se vzduchovou tramposkou,za chvilku je to i na stezku korunami stromu,kabinkou na Cernou horu kde je vyziti pro deti a moznost vylezt na rozhlednu nebo pak dalsi prochazky po stezkach,... kousek je farmapark Muchomurka nebo pohadkova vystava o Krakonosovi ve Svobode nad Upou. A idealni i pro male lyzare zacatecniky-za minutku jste z penzionu na kopecku s pasem Na Formankach.