Dovolená v Chorvatsku - jak zvládnout cestu?

mimousel
18. čer 2018

Ahoj všichni,chystáme se na dovču s dětmi do Chorvatska,jedeme autema začínám se trochu děsit jak zvládneme tu cestu.Máte někdo rady a tipy jak cestu přežít.

bonavoxa
18. čer 2018

@mimousel My jeli v noci. S tím, že bude malá spát. Nakonec spala asi hodinu. Probudila se v Bratislavě a zbytek cesty koukala. Řvát začala až když jsme po dvanácti hodinách zastavili na čůrání. A ona chtěla porad jet.😀 Všichni s dětmi jeli takhle. My jeli bez přestávky, někteří přestávky dělali. A jinak klasika, po ruce hračky a tablet.

jankol
18. čer 2018
Uživatel jankol je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od jankol.

Taky doporučuji jet v noci, děti by měly v autě usnout a když se podaří, tak prospí celou cestu 🙂, záleží jak jsou děti velké?
@mimousel

starbucks
18. čer 2018

Jeli jsme tři rodiny (my roční dítě a kamarádky holčička 6 měsíců a druhé 3 roky) a jeli jsme přes noc. Děti všechno prospaly a nebyl s ničím problém.

mimousel
autor
18. čer 2018

Děkuji za odpovědi všem,my jedeme děti 2,6 a 14let,tak snad to bude ok.

thalia
18. čer 2018

My taky jezdíme v noci a nenecháváme je teda celou noc spát. Když děláme větší pauzu, tak je vzbudíme (pokud se neprobudí tím zastavením), aby se prošli a protáhli. I mimina jsme brali ven z auta v noci.

balogis
20. čer 2018

Přesně souhlasím se vsema,šoféři at si dachnou odpoledne a večer vyrazit,šťastnou cestu🤗