Jak vybrat plavky k moři pro batole?

marcelina14
24. čer 2018

Malé bude 22 měsíců, na nočník chodí, ale ne vždy to vychytáme, takže plenky nosí 🙂 Chystáme se na týden do Řecka a nevím, jaké plavky jsou lepší, jestli takové ty neoprenové nebo jednorázovky, ale mám pocit, že půlku kufru zaberou pleny a jednorázové plavky 🙂
Jak to řešíte Vy?

sarkoc
24. čer 2018

Dcerka měla v tomto období tyto a super 🙂 https://www.malyplavec.cz/product/plavky/kojene...

marcelina14
autor
24. čer 2018

@sarkoc moc děkuji, kouknu 🙂

anazuzzuzana
24. čer 2018

Tak do moře žádný a do bazénu ty neoprenové...já byla se synem v tomto věku v Řecku a řešila to takto

marcelina14
autor
24. čer 2018

@anazuzzuzana Aaaha, já jí chtěla dávat i do moře, pravda, že to je opravdu asi zbytečné...

mku
24. čer 2018

My jsme ted aktualne u more s 11ti mesicnim a na koupani a lezeni po plazi nedavam nic... max si nekde curne, no... co me ale prijde super, jsou oblecky do vody/na plaz ktere chrani pred slunickem... a to stejne ksiltovka, co chrani krk a usi... vyuzivame to tady maximalne... plavecky jsem koupila dvoje a nemel je na sobe ani jednou... ale jsme teda jenom u more, bazen u more neuznavam (mam pocit, ze to nemusim nikam jezdit 🙂 )

monaluza
25. čer 2018

Nam se (do bazenu) osvedcily plavky Popolini se sitkou. Urcite vezmete aspon dvoje na stridacku.

babanci
25. čer 2018

Altuálně mám dvouletou vnučku v Řecku. Co vidím na fotkách, tak do moře chodí nahatá a do bazénu s těmi speciálními, vodními.

marcelina14
autor
25. čer 2018

Moc všem děkuji 🙂

petrasipkova1
25. čer 2018

Do moře chodila ve 2 letech s normálním spodním dílem od plavek, vždy po vykoupani jsem dala suche. Nemám ráda nahaté dětičky 😊 byla ale už bez plenek. Do bazénu u moře nechodíme,ale dala bych třeba co nosila na lekce plavání imse vimse.

barusenicka
25. čer 2018

V 18. Mes. Do bazenu v tech plenkach do vody a jinak k mori jen klasicke plavky. Na velkou si sama uz rikala, a curani jen nekdy nebo se nestihlo.

barusenicka
25. čer 2018

A malemu je ted take 18. Mes. A davam klasicke plavky a kdybych sli do bazenu, tak bud necham klasicke plavky nebo dam ty plenkove.

ahanka
12. črc 2018

Já měla do vody koupací babylove (používáme na plavání v bazénu), u moře jsem je nasadila asi jen dvakrát, když byla mokrá, stejně jsem jí je hned sundala. Takže do moře jsme chodili bez ničeho (ano, plavky jsem měla v kufru), a pak nasadila plínku až na deku. Ty koupací měla vlastně jen na hraní na písku, klasické to nevydržely.