Jaký opalovací krém pro manžela?

teligo
23. čer 2017

Ahoj holky,

jedeme s manželem na dovču a potřebovala bych pro něj nějaký extra super krém. Spálí se totiž snad i ve stínu a já bych chtěla, abychom z té dovolené něco měli.

Děkuji! 🙂

lidag
23. čer 2017

my máme nejlepší zkušenosti s Daylongem. Taky máme podobný problém. S Daylongem spálení žádné. Já ho teda moc nepoužívám, protože se pak moc neopálim 😀

editah222
23. čer 2017

@teligo tak mu kupte UV triko. My je u moře nosíme celá rodina, sice jsme za lehké exoty, ale lepší než být rudá a v noci fňukat 🙂

fallingstars
23. čer 2017

@teligo Uriage 50. Já se opalovat nemám, vloni jsem se s ním mazala na klasické týdenní dovolené u moře, jasně, měli jsme i plážový stan a na slunci jsem se vyloženě nesmažila, ale taky jsem se celé dny neschovávala a přijela jsem lehoučce opálená. Navíc má hodně příjemnou konzistenci, Daylong mi třeba vůbec nevyhovoval, přišel mi strašně hutnejna to je na prd, když se musíte mazat několikrát denně...😕

babanci
23. čer 2017

Daylong. Já tedy jsem dost skeptická k opalovacím krémům všeobecně, ale když píšeš, že je choulostivý na spálení? Já se mažu jen olivovým olejem, co žiji a nikdy jsem se nespálila. Jenže já jsem extrém. Slunce mi mimořádně svědčí.

verunka_korunka
23. čer 2017

Daylong, jak tu jiní vyzdvihují, bych nevolila ani náhodou. Mám s ním špatnou zkušenost. Krom toho že je nehorázně předražený, tak dcera i manžel se po něm šíleně osypali. Byl to faktor 50+. Jsem jediná kdo ho může používat a že by byl nějak zázračný se říct nedá. Navíc v dtestu cca před 2 lety se umístil na koncových místech.
Dobře tehdy vyšel opalovak z Lidlu, zní to divně, ale jo. Vyzkoušeli jsme a zůstali u něj... Nikdo neměl po něm alergickou reakci, co se týká ochrany, nikdo se nespálil. Já trpím na vyrážku že sluníčka v dekoltu a tentokrát se ani ta neobjevila. Takže já ti doporučim tento, mimochodem, příští týden bude v Lidlu k mání ;)

monaluza
23. čer 2017

Jeste je dobre hodnoceny Ladival.

gnozka
23. čer 2017

Ja jsem vždy používala opalovaku z lékárny jelikož tam pracuji 🙂 šle musím říct ze jsem letos dceři (20 mes) koupila v DM 50+ sensitive a na to jak je cítila a bila je stále bila 🙂 tudíž opalovak opravdu funguje . A to ji ve stínu opravdu neudrzim . Mile me to překvapilo . Ale koupila jsem i na zaklade velmi dobrého ohodnocení v německých testech .

rena1410
23. čer 2017

Avéne z lékárny. A ted jsem koupila Astrid.

zuzaaanka
24. čer 2017

Cien z Lidlu, faktor 50. Pouzivam ho na syna a je super, vyhral i Dtest

isabelafuentes
24. čer 2017

Ladival 50+
Vyhral dTest pred 2 lety,nelepi a hlavne-neobsahuje zadnou nebezpecnou chemii (narozdil od Daylongu,Biodermy a podobnych). Daylong mi prisel i strasne lepivy,vubec jsem ho nesnesla na kuzi.

teligo
autor
24. čer 2017

Děkuji za všechny reakce! 😍