Kam na dovolenou na české hory?

pavlicka22
10. črc 2014

Ahoj, prosim o tipy na penzion ci hotel na ceskych horach. Pokud mate i konkretni tipy na vylety, budu rada - jsme zdatni turiste a jezdime s kocarkem jeste, tak tomu potrebujeme prizpusobit cesty. Dekuji.

annetniky
11. črc 2014

Myslím, že Krkonoše nabízí spoustu tras, kde se dá projet s kočárkem. My jsme vždy s kočárkem vyjeli busem nahoru ke Špindlerovce a odtud šlapali dál nebo kočárek úplně bez problémů vyvezou lanovkou nahoru na Medvědín. Těžší či víc hrbolaté trasy jsme kombinovali s manducou. Pokud chcete mít rovnou základnu někde výš v horách a nebydlet přímo ve Špindlu, doporučuji Josefovu boudu - http://www.hodnotimecesko.cz/objekt/josefova-bouda (kousek od Špindlerovky).

penzionalenka
18. črc 2014

Milé maminky,

rádi bychom vám nabídli ubytování v penzionu Alenka ve Špindlerově Mlýně - Labská, který se nachází na sjezdovce v nadmořské výšce 860 m, na svahu nad přehradou na Labi. Penzion Alenka poskytuje ubytování v 7 dvoulůžkových pokojích - celé ve stylovém dřevěném interiéru, s možností přistýlek. Penzion Alenka zajišťuje stravování v útulné stylové restauraci po celý den, případně na jedné ze dvou venkovních teras. *** Penzion Alenka disponuje dětským hřištěm a díky své poloze je ideálním startem pro vaše výlety do přírody***

Při rezervaci uveďte heslo "MODRY KONIK" a získejte slevu 5%. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Penzion Alenka

libuskakol
5. pro 2014

Minulý rok jsme byli v Harachově konkrétně zde http://www.vouchery.cz/detail-newsletter/241885/ a bylo to super. Lyžovačka úžasná a ještě k tomu wellness a bohaté večeře, mohu jen doporučit.