Kam na prodloužený víkend v těhotenství?

annoonniimm
20. bře 2022

Zdravím, prosím nemáte někdo typ na prodloužený první víkend v červenci mezi svátky? Každý rok jsme takhle jely někam na dovolenou, ale spíš vždy po Česku a wellnessy. Manžel nemá rád moře takže vždy utřu. Vzhledem k těhotenství to budu v 7 měsíci tak wellness nepřipadá k úvahu kromě bazénu. Vůbec nás nic nenapadá, možná nějaké túry, ale s mírou. Děkuji za odpovědi 🙂

jipe
20. bře 2022

Lednickovaltický areál - v podstatě rovinka, krásné zámky i další vyžití v okolí

elesse
20. bře 2022

Ja bych na welness klidne jela, teda ne horka sauna, ale bazen, masaz, pedikura, dobre jidlo,…

similenka
20. bře 2022

@annoonniimm Lednice, Valtice a Mikulov jsou krásná místa. A ještě třeba Luhačovice, přehrada, kolonáda, prameny, ZOO Lešná je kousek.

levandule_k
20. bře 2022

Moravský kras - jeskyně Balcarka, Kateřinská, Sloupsko šošuvská, propast Machocha, Punkevní s plavbou na loďce. Punkevní jeskyně, když jsme tam před lety byli, tak měli vyprodáno, ty je dobré rezervovat dopředu. Já jsem docela zimomřivá, byla jsem ráda, že mám bundu, občas tam byli nějací cyklisti a někteří měli jen cyklistický dres, to jsem nechápala, že neumrzli.

Jestli vás baví hrady a zámky, super na to jsou jižní Čechy a Šumava, Kašperk, Rábí, Velhartice, Švihov, Český Krumlov, Hluboká, Rožmberk. Kdybyste jeli do jižních Čech, tak to asi pojedete přes Prahu, tam se to dá vzít na Karlštejn. Já třeba miluji Noc na Karlštejně, tak jsem byla z prohlídky nadšená. Jinak v sezóně tam bývá hodně vyprodáno, tak tam bych si na okruhy koupila lístek také předem hlavně, když plánujete dovču ve státní svátky.

Hrady jsou většinou na kopci, ale dá se dojet autem celkem blízko a z parkoviště je to většinou kousek.

Je dobré spojit výlet s nějakým dobrým jídlem. Když jsme sjížděli Vltavu, tak jsme byli na jídle v restauraci v Českém Krumlově, měla jsem naprosto luxusního pstruha, jak to bylo čerstvé, tak to bylo nebe v ústech.