Kam na zimní dovolenou, prosím dejte tip

power700
10. říj 2015

Prosím poraďte, kam jet o jarní prázdniny, máte přímo nějaký oblíbený penzion nebo hotel, aby byla blízko sjezdovka pro děti a též školička lyžování pro to menší, děti 5 a 8 let. A aby bylo i též něco pro maminku-odpočinek, wellnes, bazen atd...Prosím přímo lokalitu a název. Ve střední cenové relaci, s polopenzí. Děkuji.

iveta93
12. říj 2015

Ahoj, bydlím pár minut od Klínovce v Krušných horách. Přímo u sjezdovky je hotel Nástup (jen nevím co je pro Vás střední cenová relace) je tam bazén, ale kolik stojí noc to opravdu nevím. Potom je ještě jeden hotel s bazeném v blízkém městečku asi 15-20 minut cesty autem. Je v Kovářské a jmenuje se Central - ten je myslím levnější, protože není přímo u sjezdovky. http://zima.klinovec.cz/cz/
Jinak asi hodinu cesty jsou Karlovy Vary - hezký výlet.

nikuliak
22. říj 2015

Tento je priamo pri zjazdovke, majú aj super wellness a vynikajúco varia: http://www.booking.com/hotel/sk/salamandra.html.... Je to pri Banskej Štiavnici.

annetniky
25. lis 2015

Loni nás příjemně překvapila Špindlerova bouda - koupili jsme si přes slevomat - pobyt byl all inklusive a neřešit jídlo a pití u děti je docela fajn. Navíc hned vedle restaurace je velká herna a děti si dlouho vyhrály samy. Nahoře na Špindlerovce většinou sníh bývá a kousek od hotelu je jeden vlek a sjezdovka ideální pro děti - není prudká a vlekaři ochotně pomohli při nastupování. Samotný hotel má bazén a saunu a ta myslím byla už taky v ceně.

isabela111
29. led 2024

Přidávám tip na Krnapku v Horní malé Úpě v Krkonoších - krnapka.cz Nějaký tip do Jeseníků? Tam bychom to chtěli letos ještě víc prozkoumat, máme to blíž