Kempy v Chorvatsku, Itálii. Jaký je dobrý?

mcellinka
1. led 2018

Ahoj holky
Prosím o radu. Vy co jste byli s dětmi ( nebo se chystáte ) v kempu u moře , kde je to hezké? My ještě nikdy u moře nebyli. Každý rok jezdíme kempovat v ČR takže o tom opravdu vůbec nic nevím.

Chtěla bych někam kde je čisté moře a nejsou vlny . To bych se u dětí dost bála. Prostě opravdu něco pro rodinu s dětmi. Mám syny 4 a 5 let
Pročítala jsem různé diskuze, koukala na netu, ale stejně jsem se pořádně nic nedozvěděla.

Ptám se hlavně kvůli tomu, že to chci cenově porovnat a popřemýšlet jestli jet do kempu k moři, nebo zase v Čechách. Jezdíme totiž v na Kristýnu do chatky a ubytování nás stojí na 7 dní 13000 . To už bych si radši třeba už tento rok připlatila a jela se konečně na to moře kouknout :D .
Mockrát děkuji za odpovědi. Vím že píšu dost zmateně, ale nevěděla jsem jak to napsat 🙂

adelka951
1. led 2018

My byli loni ve Svaté Marine, je to východ Istrie, takže kousek. Měli jsme pronajatý mobilhome, byli jsme spokojeni.

mcellinka
autor
1. led 2018

@adelka951 děkuji podívám se 🙂

mcellinka
autor
1. led 2018

Ještě bych chtěla dodat, že nejlépe autobusem. Nevím jestli by jsme hned takto napoprvé dokázali zvládnou takovou cestu když ani nevím co vše vyřídit, jaké mít známky na autě atd.

marulu
1. led 2018

No když pojedete začátkem nebo koncem prázdnin, tak za 13 tisíc v pohodě pořídíte apartmán. My jezdíme do severni Italie-Bibione,Lignano.Je to nejblíž a pro děti je fajn pozvolný vstup do vody, písečná pláž a prolézačky na pláži. Jen bych třeba s tak malými dětmi nejela autobusem. Do auta člověk naloží vše co pro děti potřebuje a s dětmi je výhodnější mít auto na místě.Vsechno o cestě se dá najít na netu nebo se zeptat zde v diskusi.

hroudicka1
1. led 2018

Ostrov Rab, kemp San Marino. Piscita pláž, mělké moře bez vln. Jen je třeba počítat s mnoho lidma.

jihlavanka
1. led 2018

Ostrov Pag,kemp Strasko nebo kemp v Zivogosce Blato

mcellinka
autor
2. led 2018

@jihlavanka
@hroudicka1
@marulu
děkuji holky dnes se na to podívám