Krkonoše - kde se ubytovat?

vanilka_eva
21. kvě 2015

Potřebuju poradit, ve kterém městě/místě v Krkonoších je nejlepší se ubytovat, když tam chceme jet v létě na dovolenou. Budeme bez auta, proto potřebuju vybrat místo, kde je všechno po ruce – obchod, restaurace, nějaké vyžití pro děti, blízko lanovky. Samozřejmě si uděláme výlet i do jiného místa. Díky všem za tipy

lexa33
1. čer 2015

Dobrý den, my jezdíme k Aničce do Penzionu Anna v Rokytnici nad Jizerou. Je tu rodinné prostředí, mají zde restauraci a možnost polopenze, a hlavně tam mají perfektní dětský venkovní koutek a bazén, malý koutek přímo v restauraci a do zimy by měli mít hotovou velkou vnitřní herničku pro děti (což už se moc s dětma tešíme). A to vše za super ceny. Co se týče dostupnosti, tak 10min. pěšky je náměstí s potravinami, poštou, aj. Cca 30min. chůze je pak lanovka, která Vás vyveze i s kočárkem na Lovčenku a od tamtud je nádherný výlet po zpevněné cestě až na Dvoračky. Nebo je krásný výlet s kočárkem i do Fratiškova Muzea Dřevosochání nebo na vyhlídku Strážníku, ale můžete se vydat i autobusem na Zlaté návrší a prohlídnout si srdce Krkonoš. Opravdu tam jezdíme s prckem moc rádi už od narození.

marti0nek
24. črc 2017

Dobrý den, jezdím s rodinou (dvě male děti 2 a 5let) do krásné obce Černý Důl, je to vážně úžasné místo pro klidnou rodinnou dovolenou. Naposledy jsme byli ubytování v soukromí v Apartmánu Černý Důl Cardovi a mohu jen doporučit.