Letní dovolená s půlročňátkem, máte tip?

baluci
17. kvě 2017

Ahojte zeny, leto se pomalu blizi a ja uz letos opravdu potrebuju dovolenou! Mate nejaky tip, kam v lete vyrazit( tady po CR ) s v te dobe uz pulrocnim prckem? Nejake pekne okoli na prochazky s kocarkama, ubytovani, prijemne prostredi. Kam jezdite vy?
Diky vsem🙂

ajja87
17. kvě 2017

Taky prosim o radu, nám tedy bude v té době osm měsíců,ale rozdíl v tom určitě neni 😉

cizinkaa
17. kvě 2017

Lipno. Jednak se da koupat. A jednak je tam spousta aktivit v okoli. V Lipne nad Vltavou je marina, bobova draha, stezka korunami stromu (prekrasny), spousta cyklostezek, kousek certova stena, klaster ve Vyssim Brode, par kilometru do Rakouska, pamatky ve Frymburku, Boubin a celkove proste Sumava. A co by kamenem dohodil je prekrasny Cesky Krumlov. 😊 my se chystam tedy na Lipno a doporucuji vsem ostatnim, co take nechteji s malym prckem travit dovcu v paraku u more. 😊

misulinka44
17. kvě 2017

My si pronajali chatu v Jižních Čechách... Soukromí,klid, zahrada,velký bazén... Pohodička... Dopoledne výlety na zámky,zoo,do přírody a odpoledne veget u bazénku;)

maggi
17. kvě 2017

Máchovo jezero, nebo Třeboň a okolí, tam se s kočárkem chodí krásně, je to samá rovinka.

vanilkacka
17. kvě 2017

@cizinkaa Souhlasim s Lipnem. Dcera měla 8 měsíců a bylo to ideální.

summer2012
18. kvě 2017

Byli jsme se 7 měsíčním na první velké dovče taky na Lipně a super!!! Pak v 1,5 roce a teď ve 2,5 jedeme zas. ..skvělé využítí za každého počasí, jak první rok pro nás tak později pro prcka 🙂 jen prvně jsme měli "jen" hotelový pokoj a po zkušenosti už všude volíme apartmán 😉

swetlusska
18. kvě 2017

Tak Lipno je super, to jo, ale přeci jen daleko. Nemáte zkušenost někdo spíš Český ráj, nebo Krušné hory, nebo Slapy, Orlík atd.?

buldrik
18. kvě 2017

@swetlusska cesky raj je super, hodne stezek je udelanych i pro kocarky (treba prachovske skaly). Byli jsme tam s malou, kdyz ji byly 4 mesice.

summer2012
18. kvě 2017

@swetlusska V Krušných horách super baby friendly penzion Daniela v Božím Daru 😉

cizinkaa
18. kvě 2017

Tady na MK je skupinka Baby friendly hotely v ČR, kde se sdílejí recenze 🙂

milius
18. kvě 2017

Jizerske hory,penzion Solaris. Cesty jsou spevnene pro vozickare a brzkare ☺ penzion uzasny,hlavne apsrtman 6,naproste soukromi. Byli jsme tam,kdyzdceri bylo 5 mesicu a o rok pozdeji. Moc doporucuji

lenkaposepna
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
alkuska
18. kvě 2017

Taky jsme byli na šumavě, chodili jsme na výlety s kočárkem. Ubytko bylo přes slevový portál, trvala jsem na snídani a teplé večeři, dceři jsme ohřívali obědovou skleničku na pokoji. Na výlety jsme brali horkou vodu na mléko nebo kašičku v termosce. Ideál 🙂

olusenka
18. kvě 2017

když bylo synovi asi 5-6měsíců, jeli jsme do Františkových Lázní. Byli jsme ubytovaní v apartmánu, kousíček do centra do parku, kousek do krámu, měli jsme 2 resp. 3 pokoje. Cestovali jsme denně na mnoho míst,kočárkem se tam dá leckams (Cheb, Mariánky, SOOS, Kladská, Kynžvart, Mostov, rozhledna nad Chebem, Vildštejn....), i do Německých lázniček kousek za hranicemi, je toho tam min. na týden. Plně jsem kojila, nic jiného nepotřeboval, s příkrmy jsme začali po příjezdu, i když kuchyň tam byla samozřejmě.
Líbilo se nám to natolik, že jsme za necelé 2 měsíce jeli ještě na prodloužený víkend do JČ do Tábora. To mu bylo 7 měsíců.

olusenka
18. kvě 2017

@ajja87 trochu jo, to už nám rajtoval v kočáře a bylo to náročnější, už jsme i přikrmovali, víc jsme toho táhli s sebou. Byl to rozdíl jestli na 5,5 měs nebo na 7 měs. U nás ano.

leki
19. kvě 2017

My byli na Palave na farme. Spali jsme ve stanu, ale byla tam moznost ubytovani v pokojich. Stanu jsem se trochu bala, ale mrnous byl kupodivu nadsenej a hrozne hodnej. V kempu mely za ohradou kozy a kousek dal pak byla ostatni zvirata. Malej (5mesicu) byl z tech zvirat uplne vedle a porad se na ne chtel koukat. Navic se tam da chodit i na fajn vylety, ale je to urcite lepsi s nositkem nez s kocarkem a asi i s moznosti nekam popojet autem.

verulili
3. bře 2019

@misulinka44 dala bys mi prosím typ na ubytování