Máte zkušenosti s Bulharskem?

tublatanka
3. srp 2011

Holky prosím,máte někdo zkušenosti s Bulharskem? 🙂

maciik
3. srp 2011

Jenom ty kladné 🙂

karmenta
3. srp 2011

ty nejlepší. Primorsko bych nedoporučila s malými dětmi, jsou tam 2 pláže (severní a jižní), ale na obou jsou docela vlny (na té jedné obzvlášť). Ale pro dospěláky bomba.

deyana
3. srp 2011

mě se tam líbilo tak napůl - konkrétně Primorsko hrozně malé, za dva dny už nevíš co tam dělat a kam jít. Ale co mi vadilo nejvíc - Češi všude, fakt všude, to byl děs, horší jak v Chorvatsku.

hasky24
3. srp 2011

Bulharsko super konkrétně Kiten 🙂 😉 😉

miriska
3. srp 2011

Nám se tam líbilo, byli jsme v Primorsku, severní pláž není moc pro děti, ale jižní je klidná. Akorát čistota a jídlo nic moc, ale za ty peníze se nedalo čekat víc 🙂 Moře hezký, čistý a hlavně to není, že bys 3 metry od pláže nedosáhla na dno takže pro děi fajn.

lucifereeek
3. srp 2011

taky se nám líbilo v Bulharsku, byli jsme na Slunečném pobřeží. 🙂

daisy1
3. srp 2011

primorsko paráda

syll.
4. srp 2011

Primorsko je super, já tam letím v srpnu s našim ročním chlapečkem, už jsme tam byli, tak to tam známe, nám se tam moc líbí. Navíc za ty peníze, to je paráda. Stravování je nejlepší mít vlastní, je tam spousta restaurací.

sylvar
4. srp 2011

Obzor, tam je moc hezky a čisté moře 🙂 a jídlo výborné, byli jsme v Luca Helios Beach a byli jsme moc spokojení, hotel přímo na pláži, kousíček do městečka(centra), no a měli jsme All