Máte zkušenosti s kempem Velký Vír na Orlíku s dětmi?

mamca26
13. srp 2012

Ahoj maminy,chtela bych se zeptat,jestli mate nekdo zkusenosti s dovolenou s detmi,jedeme tento tyden s detmi poprve a mam z toho docela obavy, 😀 ale na druhou stranu musi clovek odfrknout a neco vyzkouset, jedeme do kempu Velky Vir do chatky kde jsou spolecne soc. 😅 mame dve deti 3.5 a 7.5, mate nekdo zkusenosti primo s timto mistem?budu rada i za jine radoby rady,zazitky,at se clovek muze na co tesit.

coxa
13. srp 2012

Ahoj, o Víru jsme také uvažovali (jedeme také tento týden) ale nějak vázla komunikace, takže nakonec skončíme na druhé straně jezera - v Chrásti. 😉

nasticka
13. srp 2012

My tam byli na víkend pod stanem 2 roky zpět, když byla naše holka tříletá. Kemp je docela velký a bude tam asi hooodně lidí (my tam byli v podstatě mimo sezonu, takže byl klid). Celkově ke stanování (chatkování) s dětma můžu říct: super! My jezdíme s naší dcerkou od jejího jednoho roku a s klukem od půl roku. Pro děcka je to zážitek, změna, jsou takoví "přírodní", pořád špinaví a akční 😀 Akorát musí být člověk v kempu pořád ve střehu - lidi jsou prasata a odhodí na zem kde co, tak aby si děcka něco nebodly do nohy. A taky bacha na psy, několikrát se mi stalo, že se k nám "přidal" cizí pes v kempu a absoltně nebylo vidu ani slechu po nějakém majiteli 😠 . My teda máme psy 3, vozíme je většinou s sebou (a případného vetřelce tedy zaženou), ale nikdy by mne nenapadlo nechat psa v kempu bez dozoru ani minutu.
Užijte si dovolenou a neboj se toho, bude to sranda 😉