Na dovolenou s měsíčním miminkem?

p22s
15. srp 2015

Ahoj všem maminkám...
Řešíme s manželem, jestli po šestinedělí můžeme podniknout ještě víkendovou dovolenou. Dcerce bude tedy měsíc a půl, to vychází na polovinu září. Předpokládáme, že už nebude takové teplo, rádi bychom ještě jeli, protože máme tříletého syna a nechceme ho ochudit.
Máte někdo zkušenost?Jezdíme do kempu, který je 10km od bydliště, kdykoliv se můžeme vrátit narychlo domů.
Prosím, poraďte.
Děkuji..

victress
15. srp 2015

osobně bych s tak malým mimčem nejela, tříleťák to doma vydrží a vy budete moci jet příští rok i s větší dcerkou, stejně byste si nic neužili a točili byste se jenom kolem malé, navíc nikdy nevíte, co se může stát, teď je plno jednodenních střevních viróz atd.

sedivka
15. srp 2015

Osobne bych do kempu s novorozencem nejele. Vikendovou dovolenou si tam muze syn doprat s tatinkem a ty zustat v klidu doma s novorozencem. Sest tydnu je opravdu malo na kemp...

finezuza
15. srp 2015

S 6 týdenním miminem bych taky nejela, natož do kempu.Kdyby to bylo třeba k někomu známému na chatu, tak proč ne. No a když to je 10km, není lepší brát syna na výlety a vracet se večer domů?

werik153
15. srp 2015

Taky bych nejela.

anelamates
15. srp 2015

Já bych jela, jedno dítě už máte, nejste úplně nezkušení rodiče. Hygienu dodržovat budete, předpokládám že miminko je plně kojené, tak bych problém neviděla.

marketnieuw
15. srp 2015

My jsme uz jezdili s takhle malym miminkem, ale pokud to mate 10km domu, tak moc nechapu, proc ty s malou byste nejely na noc domu. Nedovedu si predstavit, ze by mi novorozenec v noci v kempu plakal - bude rusit ostatni a ostatni muzou rusit ji.

moncicak_3
15. srp 2015

Myslim, že sama nejlepe vis, co te tam muze cekat a co by mohlo byt problematicke. Ja osobne bych take nechala kluky, at si kempuji a byla s malou na noc doma - jednak klid pro mimi a i pohodlnejsi pro tebe (nocni kojeni apod.) Malej tim rozhodne ochuzeny nebude, naopak si bude s tatou hrat na velkeho kluka a "slabe" holky musi domu :o)

achjonetusim
15. srp 2015

Nechala bych jet tátu s klukem a osobně zůstala doma s miminkem - odfrkneš si, zároveň víc užiješ malou 😉 Myslim že takhle brzo po šestinedělí má pořád plno práce s rozkoukávánim po světě a sžíváním se, zbytečně jí vystavíš cizímu prostředí. S cestováním přes noc bych začala po 3.měsíci. Ale tak to cítím, já, určitě je spousta lidí co to cítí jinak. Řiď se jak to cítíš ty a tvůj muž.

shine2015
15. srp 2015

Nejela bych. Jednak to balení věci atd.....a hlavně bych mimi nechala ať si pěkně nejprve zvykne doma na svůj klid......ne měnit prostředí .. A nehledě na možné nemoci atd

urum
15. srp 2015

Já bych klidně jela... ale zase 10 km, to už bych jela dál 😎 ale jinak úplně klidně. Jedna známá má za manžela Australana, a jela se šestitýdenním až někam na jih Austrálie, a zcela bez problémů.

pavly
16. srp 2015

Byla jsem s oběma dětma v šestinedělí na dovolené-na týden, oboje daleko od domova, podruhé v kempu (měli jsme teda ale pokoj ve zděné budově). Oboje bylo úžasné. Lepší,než s ročním dítětem!
Nezůstávala bych doma sama-nevidím důvod,jsme rodina!
A jestli chceš jet jen 10 km od domova-tak to snad ani není co řešit 🙂
Balení-je toho hodně, já musím mít vždy fakt vše,na co jsme dítě nebo já zvyknutí,ale ani to nebyl problém...
Jediné co jsem řešila,nejela jsem s miminkem do zahraničí-protože se nedomluvím.....
Užijte si to 😉

smallinka
16. srp 2015

Do kempu NEVER

kattyd
19. srp 2015

Klidně jeď, mimčo je malinké, tak ti bude stejne většinu času spát. Od šestinedeli s malým jezdím, v podstatě cele léto jsme mimo domov a zvládá to perfektně. Očkováni dostal až teď a dr říkala ze po ČR a SR můžeme v pohodě dovolenkovat i bez očkováni. Jediné co pořad řeším je aby mi ho něco nepostipalo, tak na to bych v kempu dávala pozor.

avantgarda
24. srp 2015

Do kempu (asi pod stan?) bych asi s takhle malým miminkem nejela. My jsme jeli se synem na chalupu poprvé, když mu byly 2 měsíce. A to bylo ok.