Odrážedlo do letadla - je možné ho vzít na palubu?

helionova
19. čer 2018

Ahoj holky,
třeba mi někdo poradí. Syn má 2,5 roku, takže jsme platili poloviční cenu a chceme si vzít sebou odráždelo (klasickou plastovou motorku). V cestovce nám nebyli schopni poradit. Nevíte jestli je to možné? díky 🙂

janapetrvalska
19. čer 2018

pokud vleze do prirucniho zavazadla tak by problem nemel byt ...

berenika39
20. čer 2018

Dáš jako další zavazadlo dolů. Otázka je, jestli to nezničí. petr si vezl prkno (na vlny) a došlo společně s kufry v pořádku.
Odrážedlo na palubu v zavazadle, které se vejde do skřínky by asi šlo, ale kam dáš ostatní věci...

barchen
20. čer 2018

@helionova Dáš dolu ale otázka, jestli to nezničí a nebudeš si za to platit jako za další kufr. Je potřeba se podívat na podmínky letecké společnosti, která vás tam veze. U Emirátů bych se nebála, Lunfhansa mi jednou naúčtovala víc ale pouze na jeden let, druhý let nám třetí kufr vzali bezplatně ale třeba Easyjet mi pár posledních letů vzal i příručák, nemít igelitku, tak dítěti nevezmu ani knížku, ani jídlo do letadla, dítě - nedítě - nemohla jsem a nacpali mi ho dolu, na palubě jednoduše nemají místo, mají repasovaná letadla a méně prostoru nad hlavami.

helionova
autor
28. čer 2018

Tak jsme ho nakonec vzali. Díky tomu, že syn má přes dva roky a měl nárok na zavazadlo, hodili jsme odrážedlo do velké sportovní tašky a nechali klasicky odbavit (neměl svůj kufr)