Penzion Pohádka (Vysočina) nebo hotel Všemina (Valašsko)

ninouche
13. říj 2013

Máte zkušenost z některého z těchto dvou ubytování pro rodiny s malými dětmi? Doporučili byste jedno nebo druhé? Prosím, pokud jste tam byli (nebo vaši známí 🙂 ), napište mi případné klady a zápory. Rozhodujeme se mezi těmito dvěma ubytovacími zařízeními, kam na prodloužený víkend. Důležitá je vybavená vnitřní herna, průlezky venku, možnost polopenze, ideální je možnost ubytování v 2 pokojovém apartmánku.

A neznáte další osvědčené ubytování tohoto typu, nejlépe v Podyjí? Tam nemůžu nic podobného najít.
Předem díky za odpovědi.

jmisa
15. říj 2013

Ve Všemině jsme byli letos v létě a byli jsme spokojení. Vnitřní hernu jsme tedy nenavštívili, bylo vedro, ale chodili jsme do bazénu, venku to bylo fajn, ubytování v pohodě, my bydleli v pokoji standard.
Myslím, že na děti jsou tam připravení.
Jediné, co bylo trochu horší bylo pokrytí wifi, potřebovala jsem i chvilkama pracovat a trvalo mi asi dva dny, než jsem vychytala místa s bezproblémovým signálem.

Jídlo jsme měli polopenzi, ráno švédské stoly avečer z jídelního lístku - den dopředu - 3 druhy jídla. Jídlo taková hospodská klasika, žádná racionální strava.
Ale personál se snažil a neměli jsme problém ani na recpeci, ani s pokojskou ani v restauraci.
Škoda, že pro nás je to fakt daleko. Jela bych klidně na prodloužený víkend.

olusenka
3. led 2015

Prosím někdo aktuální zkušenost z roku 2014 s pobytem v Activitypark hotelu Všemina? Co jídlo pro děti, parkování, ubytování (pokoj standard vs. Lux - nevíte, zda bychom se na Lux vešli s dvěma dětmi?), vybavení pro děti (postýlka, nočník aj.)....... Díky moc.