Podzimní dovolená v ČR a blízkém okolí

hojda
21. zář 2016

Milé koníkovky,

poradíte nějakou pěknou podzimní dovolenou? Dětí mají na konci října týden volna ve škole, tak bychom rádi někam vyrazili, ale potřebovali bychom variantu pro dobré i špatné počasí. Pokud budeme všichni zdraví, tak bychom vyrazili do termálů, ale pokud to zdravotně na koupání nebude, tak pátrám, kam vyrazit? ČR a blízké okolí.

Díky všem!

hojda
autor
21. zář 2016

Případně, dalo by se ještě někam k moři?

hojda
autor
21. zář 2016

Nikdo nic? ☹

konidana
21. zář 2016

Určitě k moři 🙂 my na jih jezdíme zásadně v zimě protože nemáme rádi velká vedra. Moře místo podzimních plískanic je super. Ale jezdíme individuálně (jih Itálie, Sicílie možná i Sardinie nebo Korsika, Řecko, ..) tak neporadím jak s ubytováním či s cestovkou.

nebo taky Tropical Island v Německu asi 60 km jihovýchodně od Berlína. https://www.tropical-islands.de/

hojda
autor
21. zář 2016

@konidana Díky a to jezdíte autem? Tak dlouhou cestu na jih Itálie se nám autem už nechce, to pak člověk potřebuje ještě jednu dovolenou🙂. A to počasí ještě jde? Přece jen konec října tady občas i sněží ☹ .

konidana
21. zář 2016

@hojda jo autem a je to fakt mazec cesta. Na týden se to nevyplatí. Počasí nám poslední dva roky v prosinci nevyšlo, ale to tam měli kalamitu jakou tam neměli desítky let. Bývá i 20st. moře 17 - to je minimálně jako u Baltu v létě 🙂 Jednou jsme se na vánoce koupali v moři, a pak se zhnusilo a na silvestra zapadaly palmy sněhem 😀

Nebo bych jela u nás na hory a na tůry, ale to taky visí na počasí.

hojda
autor
21. zář 2016

@konidana No právě, když bude hnusně, tak ať nesedíme, někde na pokoji...

zuzana_balasova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz