Rady na cestu letadlem s 2letým dítětem. Co zabalit?

9radka9
29. bře 2022

Ahoj holky, budeme za pár dní letieť s 2r dieťaťom, 2 hodiny v lietadle, potom 2 hodiny na prestup a 2 hodiny do finálnej destinácie. Lety neznášam, máte nejake tipy na let s dieťaťom? Čo zabaliť? Ďakujem Vám.

me_druhe_ja
29. bře 2022

Knížky, pokud má rád. Stáhnout na tablet/mobil oblíbené pohádky, písničky.... Drobné věci na jídlo, čím se může zabavit, když to bude pojídat, pití/Dudlik na přistání a vzlet (uši), náhradní oblečení min 1x, klidně menší lehčí decku (klima) a hooooodne trpělivosti. :-R na tom přestupu můžete courat po letišti, je tam hodně zajímavého a vždy je tam i koutek pro děti

felixfelicis
29. bře 2022

Nepotrebovali jsme nic, na usi jsem vzala zvykacky, ale nebyly potreba, hned po vzletu si lehnul a usnul, zbytek casu zabral sendvic na svacinu a pak sedel a koukal a povidali jsme si 🙂 Mela jsem koupenou novou knizku, ale ani jsem ji nevyndala. Nejaky turbulence taky byly, jenom jsem rekla, ze budeme sedet pripoutani jako v aute, a taky dobry.

nebetka
30. bře 2022

My jsme s dvouletou absolvovali hodně letů. Osvědčilo se jídlo, pastelky, blok, pracovní sešit, taštička s drobnými hračkami, které neznala a nějaká další překvapení.

nazka
30. bře 2022

@9radka9 za nás fungovaly oblíbené krupky / chipsy (prostě něco, u čeho vydrží fakt sedět a je to pro ně top), pak dát do tabletu hry a pohádky, které má rád. Taky dcera ráda lepí, takže my brali samolepkovou knížku a lepili jsme.
Ono to uteče. Prvních 20 minut se sedí, protože vzlet, posledních 20 se zase přístává.

9radka9
autor
30. bře 2022

Díky holky, takto to určitě stačí, už teď mám z toho vítr 😃😃😃

nazka
30. bře 2022

@9radka9 nemusis.jsou to krátké lety a dvouleté dítě už přece jen nějaký rozum má. V kolik letíte? My vždycky letěli brzy ráno, tak se v letadle i hodinu spalo.

9radka9
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
9radka9
autor
30. bře 2022

@nazka nějak mi to tady hapruje 😃...jo, letíme 12.50, takže i spánek tam musíme nějak vpravit, asi to vyjde právě na ten první let, to by bylo supr, bylo by vybaveno, jinak je to mazel, tak mám představu takovou, že se pritulime a usne na mně, no uvidíme, děti umí překvapit