Třeboňsko s tříletým prckem. Kde by ho to mohlo bavit?

leonaxyt
25. črc 2012

Ahoj holky, chystáme se na týden do jižních Čech (Třeboňsko), máme tříletýho prcka a vyrážíme na kolech. Cyklotras je tam víc než dost, o tom nepochybuju, ale toho tříleťáka už samozřejmě nebaví jenom sedět a kochat se přírodou, chtělo by to nějakej program.. Nemáte tip na nějaký místa, kde by to takhle malý děti mohlo bavit, kde je pro ně něco zajímavýho?

alisek
1. srp 2012

ahoj, taky se tam chystáme a pátrám co bude zajímavé i pro děcko ale mám mladší, dvouletýho, takže jeho zajíma skoro vše jen né to co by mnělo 🙂

leonaxyt
autor
4. srp 2012

@alisek No, tak asi všem poděkujem za super tipy, viď 😀 😀

koliotte
19. lis 2012

Ahoj, tip nemám, ale na Třeboňsko se chystáme příští rok - objevili jste na dovolené něco zajímavého pro malé děti ????

edeltraut
20. lis 2012

Ahoj holky,
pocházím z Třeboně a když byly děti malé, tak nejoblíbenější místa byla: bazén v Aurorě, Krčínův dům (velká sladkovodní akvária) , Strašidla ve sklepení zámku, vyhlídková věž (ta asi už nebude přístupná) a loutkové divadlo. Na něco sladkého si dojděte do cukrárny Pohádka - tam se dětem bude líbit a na zmrzku do cukrárny k Jindřichohradecké bráně 🙂.
Více: http://www.trebonsko.cz/kategorie/stale-expozice/

vlkovan
17. dub 2013

Ahoj, poradím, pojeďte k nám do Vlkova na Třeboňsku. Máme tu krásné pískovny, lesy, cyklostezky bez aut a krásnej novej penzion velkou oplocenou zahradou, s hřištěm pro děti a vůbec vším, co malé děti chtějí a potřebuji. Pro rodiče pec a pípa. Koukněte na www. vlkov.eu. Hodně k nám rodiny s dětmi jezdí a asi jsou spokojeni, protože se k nám vrací znovu a i s dalšími přáteli.

snupik
24. kvě 2013

Zoo v Hluboké nad Vltavou a tamtéž koupaliště, v třeboni také koupání buď v bazénu v Auroře či na Pláži u Světa 🙂