Víkendový pobyt - tip na dárek ke kulatým narozeninám

pessi
4. bře 2016

Ahoj holky, jsem tak trochu bezradná.
Ráda bych pořídila rodičům víkendový pobyt, protože mamča bude mít kulatiny, ale řeším zde velký otazník?
Mamča má roztroušenou sklerozu, nemůže chodit, takže bych uvítala typ klidně na bezbariérový hotel, penzion, ve kterém by byl např. bazén apod. Je to děsně složité, ale už jen proto, že se nikam jen tak nedostane, bych jí chtěla něco podobného dopřát. Neporadíte mi někdo nějaké místečko na relaxaci?
Za každý typ moc děkuji.

hul
4. bře 2016

Frantiskovi lazne. V tamnim aquaforu je to zarizene bezbarierove. I bazen ma specialni vstup 🙂) Ted na jare tam bude krasne.

sara84
4. bře 2016

Velke Losiny? Termalni aquapark- bezbarierovy. A jsou primo na pohybovku, mozna by ji to i udelalo dobre?

katkahla
4. kvě 2016
Uživatel katkahla je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od katkahla.

Ahojda, my jsme byli s manželem v tomhle hotelu www.hotelalexandria.cz je to v Luhačovicích a bylo to super. Kupovali jsme si balíček v Last minute. Perfektní bylo, že tam nebyli děti (neubytovávají děti do 12 let), takže v bazénu klid a u večeře také. (Teda děti mám ráda, taky mám doma prcka - ale myslím, jako opravdu pro relax a jen s mužem ideální) Celý hotel je čistý a personál byl velice příjemný. Jídlo moc dorbé. Je mi líto tvé maminky, mám tak nemocnou tetu, píchá si injekce každý pátek, aby se nemoc pozastavila, zatím se drží. Přeji mamince hodně sil a tobě mnoho šťastných dní s ní 🙂