Využíváte pro rodinnou dovolenou slevové portály?

zelva
29. led 2014

Ahoj maminky, ráda bych se zeptala zda jezdíte na rodinné dovolené přes slevové portály a pokud ano, tak zda jste byly vždy spokojené či ne. Uveďte prosím i třeba kde konkrétně jste s dětmi byly apod. Já sama za sebe říkám ano - jezdíme jen přes slevové portály a ušetříme opravdu tisíce. Nikdy a nikde zatím nebyl žádný problém. Slevu si vždy nejprve vyhlédneme, následně zavoláme do hotelu a ujistíme se, že je vše v pořádku a zamluvíme si termín a teprve poté koupíme slevový voucher a do hotelu nahlásíme jen číslo voucheru apod. Byli jsme takto na spoustě dovolených. 😉 Dá se takto jet na dovolenou za parádní peníze.
Děkuji za odpovědi!

pejtho
29. led 2014

Proč ne. Já slevový portálů využívám poměrně hodně na nákup třeba večeře, nějakého zážitků, kupony na slevu...
Na dovolené jsem byla jen 1x přes vykupto.cz
Byli jsme na víkend na Lipně v Hotelu Orsino. Dovolená byla fajn, přežili jsme bez újmy na zdraví, hlady jsme také netrpěli a shodli jsme se, že o ubytování to není.
Nicméně i přes ten slevový portál, nás to stálo poměrně dost peněz a inzerované 4* a služby, dětské hřiště apod zdaleka neodpovídali. Nehledě na to, že čistota a teplota bazénu a nabízená strava odpovídala úrovni rodinného penzionu, než 4* hotelu...ale jak říkám-dovolená byla fajn, ale uzavřeli jsme to tím, že přes slevové portály už raději ne....
Pak jsem měla ještě zamluvený wellnes víkend v Hotelu Fit&Fun v Harrachově. Ale v době odjezdu jsem byla s dcerou neplánovaně v nemocnici a ubytování se již nedalo žádným způsobem posunout nebo vyměnit. Nakonec jsem sehnala kupce na vouchery - měla jsem 2 - ale tratila jsem na nich dohromady asi 500 Kč.
Závěr tedy byl takový, že i s tou ztrátou jsme si mohli zaplatit wellnes pobyt někde v lázeňském domě v Karlových Varech, kde by zcela určitě nebyl problém pohnout s termínem.
Takže jen bylo potvrzené to, že dovolené přes tyto portály raději kupovat nebudu - max. jen ty ověřené, ale vzhledem k tomu, že s dětmi si nejsem schopna naplánovat čas moc dopředu a u spousty hotelů není už možnost změny rezervace - i kvůli velké obsazenosti, tak raději seženu dovolenou jinak.
Ale objevují se nabídky lákavé a věřím tomu, že to mohou být opravdu pěkné dovolené.
Mým rodičům jsme takto koupili již 2x wellnes pobyt a byli vždy spokojeni....Je to o štěstí...

radkaaaa
15. říj 2015

Další alternativou ke slevovým portálům jsou také slevové kupóny zdarma, jsou např. na http://slevovykupon.net/

jana215
Odpověď byla odstraněná
Zobraz