Zimní dovolená s dětmi, co vzít s sebou?

marketecka
18. únor 2015

Dámy, poradíte mi prosím, co všechno vzít na dovolenou na hory? (Italské Dolomity). Manžel s 4letou dcerkou bude lyžovat, já s druhou holčičkou (16 měsíců) budeme bobovat a procházet se. Resp. poradíte mi nějaké vychytávky, na které bych neměla zapomenout? A nemáte třeba někdo vyhotovený seznam věcí? 🙂

mooncaa
18. únor 2015

@marketecka Řeším právě to samé i věk dětí mám podobný. 😉
Seznam nemám, z toho co mě napadá, tak beru sáně s ohrádkou a fusak do nich, jen doufám, že bude dost sněhu, nechci brát kočárek. Věci na převlečení do auta, mám blicí děti a hodně kinedrillu. Pro děti málo tepláků, ale hodně legin a trik s dlouhým rukávem. Předpokládám, že se nebude 4-letá chtít pořád převlékat a jen svleče kombinézu a triko a leginy zapatlá od jídla. A vzít i víc mikin, doma máme teplo, ale někde blbě topí a je zima větší než jsme zvyklí. Na lyžování doporučuji funkční kuklu pod helmu. A opalovací krém.

marketecka
autor
19. únor 2015

Ještě mě napadá termoobal na láhev, termosku a uvažuji o vodítku na dítě 🙂

fyffes
19. únor 2015

Zrovna jsem dobalila 🙂vek deti mam podobny🙂jedu system,ze si predstavuju,ze je oblekam a tak balim.nezapomenout na kapesniky,odsavacku pro mladsi,leky,backurky,my bereme i plavky a kridylka do bazenu.vzdycky si beru maly pytlik s pracim gelem,co prodavaji v drogerce a uklidnuje me to,ze vse se da preprat,nebo koupit 🙂

aneta15
19. únor 2015

Krém proti mrazu, letos mi děti kvalitně omrzli 😒

slunickova123
19. únor 2015

Zakladni leky! Na teplotu, rymu, na kasel, prujem, odsavacku na rymu, teplomer..jeden nikdy nevi a shanet lekatrnu nebo lekare v cizine ... a naplast.

marketecka
autor
19. únor 2015

Njn, my tam máme vlastně taky bazén! 🙂 Takže píšu si - plavky, plavací plíny... a kapesníky bych určitě zapomněla, na to zapomínám pořád 😀, díky!

fyffes
19. únor 2015

@marketecka a kridylka,nebo s cim deti plavou.loni jsme byli v Rakousku a kridylka jsem zapomnela,takze manzel musel koupit asi za 300 KC kridylka a dovedete si predstavit tech reci 😉

fyffes
19. únor 2015

Jo a jeste beru detem pastelky,papiry a nejakou hracku.a knizku s pohadkama na vecer🙂

berenika39
19. únor 2015

léky na alergii, fenistil ideálně, mazací, kapky. jednou jsem se já i tehdy malý syn osypali ze sluníčka, byli jsme dost vysoko a prostě to peklo🙂. neskutečný problém. nikdy před tím jsme reakci na sluníčko neměli, ani potom.
lékárna nebyla v místě, jet jsem autem nemohla, jak jsem byla oteklá strašně to svědilo🙂. a peníze navíc, kdyby něco. a tmavé brýle a opalovák a tyčinku na rty.