Cestovní pojištění a epilepsie. Existuje nějaké takové?
21. led 2019
Dobrý den,
zajímalo by mě, zda existuje nějaké cestovní pojištění, kde není ve výluce epilepsie? Zatím se to, na které jsem narazila, na epilepsii nevztahovalo. Počítám, že by takové pojištění bylo dražší, ale už nevím kde hledat? Stačilo by alespoň nějaké minimální krytí. Nejde mi do hlavy, že by takový člověk byl nepojistitelný, vždyť takových lidí je spousta.
Děkuji za odpověď.
zajímalo by mě, zda existuje nějaké cestovní pojištění, kde není ve výluce epilepsie? Zatím se to, na které jsem narazila, na epilepsii nevztahovalo. Počítám, že by takové pojištění bylo dražší, ale už nevím kde hledat? Stačilo by alespoň nějaké minimální krytí. Nejde mi do hlavy, že by takový člověk byl nepojistitelný, vždyť takových lidí je spousta.
Děkuji za odpověď.
Sem začni psát odpověď...

Odešli
Podobné diskuze
Nejnovější otázky z poradny
- Hypotéka na byt, ale chceme rodinný dům. Je pro nás vhodný spořící produkt? 1
- Jak vyplnit daňové přiznání? Píše se do něj MD i RD anebo jen příjem ze zaměs... 1
- Je prodej použitého zboží v bazaru podnikáním? 1
- Daně z pronájmu. Mohu při uplatnění paušálních výdajů odečíst ze základu daně... 1
- Vrácení úroků z úvěru stavební spořitelny, když jsem byla na RD. Je to možné? 1
- Může disponent hospodařit s účtem po úmrtí majitele? 1
co se týče pojištění a epilepsie, tak u pojišťovny Allianz je akutní ošetření běžně hrazeno. V případě, že je Vám již epilepsie diagnostikována, tak pokud by se Vám v zahraničí přitížilo a byla jste nucena navštívit lékaře, tak toto lze z cestovního pojištění hradit.
V případě dotazů mě kontaktujte.
Hezký den.
Aneta Kašparová
+420 724 336 702
aneta.kasparova@partners.cz