Jaké umělé mléko je nejlepší?

simina9111992
23. črc 2017

Zdravim 🙂 mame 6mesicu a uz skoro nemam mleko..jake je dle vaseho nazoru nejlepší UM?slyšela jsem,ze slozeni ma nejlepsi Hipp probiokombiotic nebo jak se to jmenuje ale docela se mi zamlouva i nutrilon pro futura...poradite prosim?

kacireksro
23. črc 2017

ono zalezi co zrovna sedne vasemu diteti.nektere dite nema problem s zadnym mlikem,jine zase ma po urcitych druzich zacpu 🙂 chce to vyzkouset 🙂my jsme zkouseli,nejdriv obyc nutrilon-zacpa,potom hipp-asi tri mesice uzivani,potom zacpa,pak jsme zkouseli Amilk bifido,babylove taky zacpa,nakonecc to vyhral Nutrilon comfort 🙂

roxolanka
23. črc 2017

U nas byl do sesteho mesice top Nutrilon Profutura, pokracovaci mame to nove Hami a taky sedi. Profutura dvojka uz mu nesedela.

panickatlamicka
23. črc 2017

@simina9111992 nejlepsi je navysit laktaci, mliko z prsou nikam nezmizi, pokud k tomu nezavdame pricinu.

kasyma
23. črc 2017

my máme hipp za mě nejlepší dobře se rozpouští a malé chutná 🙂

kasyma
23. črc 2017

@panickatlamicka pokud vím paní se ptala na jinou otázku,kojila jsem také jen do 6 měsíce ono je to těžký když vám pak dítě prso začne odmítat a vy víte,že je opravdu hladové a po UM je spokojené,nelze to lámat přes koleno když to nejde tak to prostě nejde každá to máme jinak,ale budiž přáno těm co to štěstí kojit mají co nejdéle. Hezký den 🙂

panickatlamicka
23. črc 2017

@kasyma ptala, nicmene radsi ji podporim v kojeni, nez poucovat druhe, jak maji odpovidat. 😉 hezky den i vam a pani se urcite rozhodne podle sebe.

kittyy17
23. črc 2017

těžká otázka. Některým dětem chutná všechno UM, jiným žádné... Co se týče kvality, je všechno přibližně na stejné úrovni. Já dávám Nutrilon, chutnal oběma klukům... Hodně maminek chválí mlíčko z DM Babylove, je kvalitní a levné... Chce to vyzkoušet

kasyma
23. črc 2017

@panickatlamicka tak to každopádně 🙂

lidym
23. črc 2017

Před 3mi lety jsem z kojení přecházela na Bebu, o které jsem slyšela, že je po kojení nejlepší. Protože byla drahá, tak jsem pak přešla na Hami, tenkrát to byl jeden druh a levný. Oboje snášel dobře. Zkusila jsem i Bebivitu, ale zdálo se mi že pění. Hipp mu dávali v porodnici a mě se zdálo, že je hustý.
Letošní prcek měl v nemocnici, kdy jsem nemohla kojit, klasický Nutrilon, o kterém jsem byla přesvědčená, že nikdy. Nakonec jsem mu to neměnila a chvíli používala na dokrm doma. Teď je 100% kojený a nově hledám mléko na kaše. Nechci kupovat ty hotové. Budu dělat UM a kaše ze zdravé výživy. Tak asu buď ten Nutrilon, co mám vyzkoušený nebo Bebu.

ladyhacek
23. črc 2017

Nejlepší Um je to které nejvíce vyhovuje miminku 🙂.
Já tedy kojila, ae UM párkrát dostal (na zkoušu večer zda nebude lépe spát, když byl u mojí mamky přes víken nebo když jsem pak odstavila)
třeba Sunar tuším má jako jediné mléko plnotučné . Přečtěte si složení 🙂 je i dostupné i na netu. Syn pil sunar nebo pak měl DM Babylove mléko .

jinak ke kojení. můžete mít málo mléko, ale možné je také růstový spurt - syn vyrostl, více se hýbe má větší hlad - ale množství mléka by se mělo cca 10 dnů zpravit - zkuste častěji přikládat. Ovšem je to na Vás 🙂

marrrtinna
10. srp 2017

My mame vyborne zkusenosti s bebou optipro comfort male moc chutna , vubec neublinkava jako na jinem mleku a ani ji neboli brisko. Ani s kakanim nema problemi vyborne ji sedi

autumn11
11. lis 2017

nám najlepšie sadlo amilk bifido. Obsahuje probiotiká a tým upravilo môjmu synovi trávenie. Dovtedy sa nevedel sám bez RR vykakať. Odkedy je na amilku nemá žiadny problém.