Jaké úrazové spoření zřídit pro dítě?

bbibianca
30. zář 2015

Zdravím, máme měsíční miminko a přemýšlíme nad zřízením pojistky na dítě. Původně jsme uvažovali nad životním pojištěním, ale po rozvaze jsme usoudili, že životní pojištění nebude "rentabilní". Proto bysme rádi zvolili úrazové pojišttění a k tomu nějaký spořící účet či dětské konto extra. Můžete mi poradit u které pojištovny pojistit dítě na úraz?

lv
30. zář 2015

čp, když bez spoření, tak Multirisk. Nebo přidat úraz dítěte do pojistky k dospělému, to pak bývá za hodně nízkou cenu, mám holky pojištěný u sebe v Multirisku.

bbibianca
autor
30. zář 2015

@lv My prave s manzelem oba mame jeste Dynamika, ktery nam vyprsi za pet let jak jemu tak mne.

lv
30. zář 2015

@bbibianca tak se poptejte, jestli jde přidat dítě tam.

veraga
30. zář 2015

Spoření a úrazovku bych sjednávala určitě zvlášť, nenechte se ukecat na životka. Ty ve většině případů nesplňují účel. Nejlepší zkušenosti mám s úrazovým pojištěním Flexi od ČS a s Kooperativou, produktem 7BN. Kvalitní a rychlé plnění, poměrně málo výluk, variabilita pojištění jednotlivých složek, přijatelná cena. A opravdu nejlépe vychází děti pojištěné u někoho dospělého - v ideálním případě mít celou rodinu pojištěnou na jedné smlouvě.

marriaberkyova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
marriaberkyova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
ellfka
23. lis 2015

Souhlasím s VERAGA, jde o produkty, které se neustále mění. V dnešní době je fajn toto nechat na finančním poradci, Vás to nic nestojí a ušije Vám pojištění tzv.přímo na míru. Pojišťovny se jako každá jiná společnost posunují, jeden rok je dobrá v krytí ta, podruhé jiná. Klasický konkurenční trh. Investiční složku nedoporučuji z více důvodů. Jsou jiné a efektivnější způsoby, jak děťátku něco naspořit. Pokud by jste stála o nějaký konkrétní přepočet či návrh, kontaktujte mne. Finančním poradenstvím se nějakou dobu živím a na mateřské jsem se toho nevzdala ;)