Spoření pro děti, doporučte

bauskka
6. říj 2017

Ahoj maminky, chci se zeptat na doporučení spoření pro dítka. Mimčo se mi má každým dnem narodit a chtéli bychom mu začít co nejdříve spořit. Nevím ale co by mohlo být nejvýhodnější apod. Dále ještě jestli máte pro mimča sjednaná nějaka úrazová pojištění. Děkuji za odpovědi.

jipe
6. říj 2017

my zatím prckovi odkládáme peníze na spořící účet na moje jméno, dokud jsem na rodičovské, tak je chci mít pro případ nouze k dispozici. Ta dětská konta mě nezaujala, u stavebka nevím aktuálně, jak jeto s tím souhlasem soudu při vybírání (měli to rušit, ale nesledovalajsem to pak). úrazové máme přidružené k naší společné životní pojistce, už jsme ve dvou letech uplatnili za rozseknutý ret

hermelinah
6. říj 2017

Peníze co dostali děti jsou na mém spořícím, přijde mi to zkrátka lepší😉 A úrazové máme také, od chvíle co ho máme sme nebyli ani na rentgenu, takový odpuzovač úrazů🙂)

mattt
7. říj 2017

my jsme jako malí měli vkladní knížky, ty už nejsou? Jinak bych šla do spořicího účtu na jméno jednoho z vás 🙂

editah222
7. říj 2017

Pro děti máme stavební spoření a životní pojištění. Když dostanou nějaké peníze od příbuzných tak jim je odkladam "do obálky" na mém účtu a když pořizujete něco dražšího tak je využijeme.

dandaa
7. říj 2017

My malému udělali běžný účet na jeho jméno kam každý měsíc dáváme různé částky. Pak mu platíme penzijní 1tis mesicne a pojištění má úrazové kde nevím kolik se platí.

jaku1
8. říj 2017

Pro malého mám zatím jen životní pojištění, ale ještě mám v plánu mu uzavřít stavebko. Nejspíš teda na moje jméno s tím, že peníze budou pro něho, protože se chci vyhnout tahanicím přes soud. Nevím, jestli to už nezrušili, ale můžou to kdykoli změnit :/