Dětská lékařka v Odolene Vodě, máte zkušenost?

zigmundovav
23. říj 2012

Chodí někdo z Vás s dětičkama k dětskému doktorovi přímo v Odoleně Vodě? Dle ohlasů na internetu by měly být dobré obě dvě lékařky - Kyjonková i Matrasová, tak bych se Vás chtěla zeptat na Vaše zkušenosti.
Děkuji za rady

sabatko
23. říj 2012

@zigmundovav se synem chodím k mudr. Matrasové a jsme spokojeni. Narodil se droboučký, měl jen 2,28 kg a hodně jsme s jídlem bojovali ( v podstatě do teďka), paní doktorka nám půjčila váhu, následně nemá problém s posunutím očkování na pozdější dobu (syn je hůř snáší, tak ta s živou vakcínou jsme očkovali po dohodě o víc než půl roku později, než je obecně doporučováno), nedává antibiotika zbytečně, vždy v ordinaci nejdříve vyšetří CRP z prstu apod. Vím, že za ní dojíždějí pacienti i poté, co se třeba z Odolky odstěhují. Kdybych mohla ještě nějak pomoci i klidně s něčím jiným, klidně se ptejte. Synkovi jsou dva a půl a taky jsem tápala, jsem přistěhovaná z docela dálky, takže jsem nikoho a nic neznala a plno věcí člověka napadne později 😉

radulka1
24. říj 2012

chodím taky k Dr. Matrasové a spokojenost. vyjde opravdu vstříc a zatím se mi zdá, že nic nepodcení. byli jsme i 2x u Kyjonkové když zastupovala a taky v pohodě. CRP nám udělala taky a když se jí nezdál poslech poslala nás sanitkou na Bulovku, kde se prokázel zápal plic u miminka. takže taky nic nepodcení.