Dětský lékař, Nymburk nebo Poděbrady. Doporučte

lipetra
18. kvě 2011

Ahojky maminy, bylo nám doporučeno si najít nějakého dětského lékaře před porodem. Prosím jaké máte zkušenosti s dětskými doktory v Nymburce nebo Poděbradech? Můžete nám nějakého doporučit?!
Děkujeme. 🙂

lucy222
18. kvě 2011

Ahoj,
v Poděbradech doporučuji Dr.Herčíkovou nebo Dr.Preislerovou. Obě moc fajn. Na první mi vadí,že očkuje hexu hned co to jde (9.týden, Mudr.Preislerová až 12.),ale to je věc názoru.

lipetra
autor
18. kvě 2011

@lucy222 Ahoj a myslis, ze i kdyz bydlime v Kovanicich, tak nas vezmnou v Podebradech? A ke ktere chodis ty? 🙂

lucy222
18. kvě 2011

@lipetra já chodím k paní Herčíkové, měla už kdysi mne...a jsem spokojená. A znám holčiny co se mnou chodily na porodní kurz a 2 z nich chodí k Preislerové a také spokojenost. Ta 'moje' je opravdu pohodová a neřeší když dítko přibírá méně než podle tabulek-hlavně ji zajímá jestli je spokojené.
Nevidím důvod proč by Tě neměly vzít když jsi z Kovanic. Spíš se mrkni jak to máš s dopravou,ale ta je myslím mezi Pdy-Nbk slušná. 😉

lipetra
autor
18. kvě 2011

@lucy222 A nevis zda bere nove pacienty?

lucy222
18. kvě 2011

@lipetra netuším. My jsme tam šli ze známosti,ale za zavolání nic nedáš 😉

lipetra
autor
19. kvě 2011

@lucy222 Mno zkusim tam zavolat a uvidime. 🙂

mailli
20. kvě 2011

@lipetra Ahoj, my chodíme k Dr. Rynešové v Nymburce. Nemůžu si stěžovat, já ji jako dítě měla dost ráda a i teď jsem spokojená. Volala jsem tenkrát sestřičce asi měsíc před porodem, jestli by nás vzali a nebyl problém. Přeju ti, abys našla dobrého doktora pro mrňouska 😉

lipetra
autor
21. kvě 2011

@mailli Ja prave hledam, pac tu bydlime kratce, kamaradka mi doporucila dr. Petirovou nebo dr. Weise, ale rikam ze si necham poradit i od jinych. Protoze kamaradka chodi k dr. Petirove a tam maleho cpala antibiotiky a to zas nechci, abych s mimem litala nekde po imunologiich a alergologiich. A ten druhy dr. to jsem zas slysela, ze to neni zadna slava, ale ono asi kazdy doktor ma neco. Dekuji moc za tip.

mailli
21. kvě 2011

@lipetra Nemáš zač 😉 Každý tip se hodí a taky si myslím, že je lepší se zeptat rovnou maminek na jejich spokojenost. Jinak naše doktorka je ještě i dětská alergoložka, což byla pro mě osobně další výhoda. Před dvěma roky se mi na rukou objevil ekzém a jsem na pár věcí alergická. Pevně věřím, že malá tohle po mě nepodědila, ale kdyby nedejbože ano, tak nemusíme lítat ještě někam zvlášť.
K Dr. Petírové chodí s dětmi moje kamarádka, ale nijak se o ní nezmiňovala, ani pozitivně ani negativně, tak nevím. O Dr. Weisovi jsem taky zaslechla z okolí, že nic moc. Ale to neber jako směrodatné, protože mi nikdo nebyl schopný říct důvod... Jinak s těmi antibiotiky - to slýchám na každého druhého dětského doktora a několikrát se po čase ukázalo, že realita byla jiná. A nebo si pár maminek zase naopak stěžovalo, že jim doktor atb. nedal, že s tím čekal moc dlouho. Tak potom aby se v tom člověk vyznal, že? Asi tě teď tímhle matu, což nechci. Ale víceméně se tím snažím vyjádřit, že je moc dobře, že se ptáš co nejvíce lidí, aby to vybírání bylo o trošku jednodušší 🙂

lipetra
autor
23. kvě 2011

@mailli No prave, vis co reference druhych jsou vyborna vec, ale asi nejlepsi je potom ta osobni zkusenost, pac kazdy ma jiny nazor. A nevis jak dlouho pred porodem se ma volat detske lekarce a zaregistrovat se tam? 🙂

mailli
23. kvě 2011

@lipetra já jsem volala tak zhruba měsíc před termínem a bohatě to stačilo. sestřička mi řekla, že volám docela brzy 😀 ale i tak si myslím, že ten měsíc je tak akorát, tak tam cinkni koncem srpna, začátkem září. kdyby náhodou měli plno (to se nikomu v mém okolí nestalo), tak máš dost času v klidu volat jinam. sestřička ti pak řekne, kdy k nim máš z porodnice přijít, aby si mrňouska zapsali, zvážili, změřili atd.

lipetra
autor
23. kvě 2011

@mailli OK, děkuji za radu 🙂

mailli
23. kvě 2011

@lipetra nemáš zač, rádo se stalo 🙂

lipetra
autor
1. srp 2011

A neznate pani doktorku Gasparovou z Podebrad nekdo? A pripadne napsat zkusenosti?

lucifer1987
31. srp 2011

Já chodím s malou k Weissovi v NBK a dobrý 😉. Jako malá jsem k němu také chodila.

akkss
26. led 2016

Ahoj ja chodim s malou k doktorke Gasparovej a som s nou nadmieru spokojna urcite doporucujem vsem maminkam