Dětský pediatr - Ostrava Poruba a okolí

lea1801
1. lis 2017

Zdravím všechny přítomné maminky. Čekám miminko, které se má v lednu narodit. Ráda bych se už domluvila s nějakým pediatrem předběžně v okolí Ostravy-Poruby. Mé požadavky jsou asi takové, že by měl být lidský, alternativám se nebráním spíše naopak, nerada bych se přihlásila k nějakému, co ze zásady bez přemýšlení naočkuje vším možným a nejlépe najednou, jen podle tabulek. (Prosím nesuďte mě, každý má jiný postup a pohled na život). Priorita je pro mě informovanost, ohleduplnost, pochopení a po případě tolerování rozhodnutí pro případné posunutí očkování, či naočkování jinými látkami, než jsou běžně podávané a dostupné. Pokud máte některá dobrou zkušenost s takovým pediatrem, budu moc vděčná za každý tip.

Předem děkuji K.❤

no_title
1. lis 2017

bohužel neporadím, ale řeším podobný problém, naši pediatru zajímá snad jen to očkování, i když máme špatnou rodinnou anamnézu (3x autoimunní nemoc v rodině), tak pořád tlačí očkování hned jak to bude možné, i ty nepovinné ☹ Hexu ještě překousnu, když bude v termínu, ale jestli mi nedovolí posunout mmr, tak asi budu muset taky jinam.

andelka
1. lis 2017

Já chodím ke Králové,u Bohemky,ale co vím tak nebere. Ale hned vedle je nová dr.Hubenakova tuším a ta možná bere. Ta naše s odklady nemá problém,ta vedle myslím taky ne, slyšela jsem dobré recenze.

lea1801
autor
6. únor 2018

Tak nakonec jsem šla k paní doktorce Vospielové v Mar. Horách, která je velice vstřícná a přesně zatím taková, jak jsem si pediatričku představovala 🙂