Dětský zubař v Brně, díky za tipy

vanilka_eva
6. zář 2013

Zdravím všechny, potřebuju najít pro dceru dobrého zubaře v Brně. Budou jí dva roky a ještě jsem s ní u zubaře nebyla ale je už nejvyšší čas. Ideálně Bohunice, Lískovec nebo centrum. Zároveň hledám zubaře i pro sebe, tak by možná bylo dobrý chodit k jednomu, kdyby to šlo. Díky za tipy.

blahova_andrea
6. zář 2013

Ahoj. My chodíme celá rodina k MUDr. Matinové na Českou. Je to ideální, protože je to v centru a jdeme vždy za ráz, vystřídáme se při hlídání prcka. Nevím tedy jestli ještě bere, ale za zkoušku to stojí. Co ti řekla pediatrička na to, že dítko nebylo ještě u zubaře? Nás se naše ptala už snad v 10m jestli už máme nějakého zubaře najitého.

vanilka_eva
autor
6. zář 2013

@blahova_andrea Doktorka se mě ptala když byl malé rok, jestli máme zubařku a když jsem řekla že ne tak mi jednu doporučila, jenže ta nebrala nový lidi, tak jsem to nějak přestala řešit. A doktorka se mě už neptala

veruska007
6. zář 2013

Pavel Schwanzer, mail dr.schwanzer@volny.cz, Kr. Pole. Můžu doporučit. K dětem má super přístup, měli jsme špatnou zkušenost s předchozí dr. a tomuto prckové otevřeli pusu hned (svítí do ní papouškem 😵 )

pehamek
7. zář 2013

Doporučuju Dr. Kopeckou - Kamínky 15. Chodím k ní několik let a jsem moc spokojená. Jestli bere nové pacienty neruším.