Dobrý pediatr, Praha-východ, případně Praha 4 a okolí

chances
22. únor 2012

Ahoj všem, hledám pro roční dceru zkušeného a ochotného dětského doktora/doktorku, který by respektoval, že jsme dceru zatím nenechali očkovat a byl by schopen dialogu nejen na toto téma. Moc děkuji za každé doporučení.

takyja
22. únor 2012

Ahoj, vyhni se dr.Kolarove, P4. Nedoporucuji, zanedbala peci u dcery. Ockovani vali hlava nehlava. Kladne doporuceni bohuzel nemam.

chances
autor
24. únor 2012

@takyja Ahoj, díky i za tohle varování.

ivular
24. únor 2012

My chodíme k velmi milé a ochotné paní doktorce v Modřanské poliklinice. Nevím ale, jestli by ti vyhovovala ta lokalita a ani s ní nemám zkušenost při odmítnutí očkování, ale věřím že by byla přístupná dialogu i na toto téma.

hasky24
24. únor 2012

@ivular také chodíme do Modřan a bomba doktorka 🙂 🙂 možná chodíme k té samé 😀 😀

chances
autor
24. únor 2012

@ivular @hasky24 Ahoj, moc děkuji za doporučení. Jde mi hlavně o to, aby byla dobrý lékař a uměla s námi normálně komunikovat. Jakmile jsme současné dr. řekli, že váháme, jestli dceru očkovat anebo ne, odmítla se na toto téma s námi bavit (právě když jsme chtěli znát její názor, pro a proti) a urazila se. Od té doby je u každé přehlídky nepříjemná a neochotná. Prosím, napsaly by jste mi jména Vaších dr.? Ještě jednou moc děkuji.

ivular
24. únor 2012

@chances Chodíme k dr. Strukové. Dopoledne ji často supluje její manžel (taktéž pediatr) a je taktéž velmi milý a ochotný a stejně tak jejich sestřička. Jak jsem psala, věřím že by byli vstřícní i co se týče toho očkování.

chances
autor
24. únor 2012

@ivular Ještě jednou děkuji. Pokud nenajdu někoho blíž k nám, zkusím ji.