Doporučte pediatra v Říčanech u Prahy a okolí

elidandeli
1. bře 2016

Holky,
jsem na konci 8. měsíce těhu a sháním pediatra v Říčanech a okolí (Úvaly, Kostelec nad Černými lesy, Mnichovice), který ochotně vysvětlí situaci a volbu léčby, necpe hnedle ATB, je otevřený k odložení očkování, poradí i po telefonu ... Prosím poraďte, doporučte. Předem moc děkuji! Eliška

renca1978
2. bře 2016

Mudr.Holanova Jana v Kostelci.je uzasna!

elidandeli
autor
2. bře 2016

Renčo, moc díky 🙂.

jurecek2016
4. dub 2016

My jsme moc spokojení s MUDr. Vasilovou v Říčanech (převzala nás od MUDr. Navrátilové, která odešla do důchodu).
Je to velice milá, mladá paní doktorka, na které je vidět, že miluje děti a její práce je pro ni posláním. K nám jako rodičům se chová vstřícně, citlivě, vždy ochotně poradí (i po telefonu) a povzbudí.
V minulosti jsme měli hodně špatné zkušenosti s jinou paní doktorkou, od které jsme nakonec odešli (syn z ní měl už panickou hrůzu, vše dělala vysloveně násilím, necitlivě k dítěti i rodičům...). K té jsme pokud možno ani nechodili, a když už bylo nezbytně nutné vyhledat lékaře, raději jsme jeli na pohotovost.
Na MUDr. Vasilovou se obracíme naopak rádi a s důvěrou (ať už osobně nebo telefonicky), takže se už několikrát stalo, že jsme díky ní začínající nemoc podchytili v počátcích a syn byl za několik málo dní zase v pořádku.
Moc se mi u ní také líbí, že vše napíše přehledně na lísteček (např. i různé alternativy - pro případ slabšího/silnějšího kašle). S malým dítětem je kolikrát dost těžké se na instrukce 100 % soustředit a vše si správně zapamatovat.
Antibiotika rozhodně dětem hned necpe. Je ochotná udělat CRP pro vyloučení bakteriální infekce, popř. krevní rozbor, když je to na místě.
Co se týká odložení očkování, s tím nemám zkušenost. My jsme vše absolovali podle plánu, ještě než nás tato paní doktorka převzala, a důvody k odložení jsme ani neměli.

elidandeli
autor
6. dub 2016

@jurecek2016
Moc děkuji za informaci 🙂. Na paní doktorku jsem slyšela chválu z více stran, tak jsem se za ní už byla podívat. A zatím musím potvrdit VAše slova. Byla velice vstřícná a ochotná. Naše malé výběrové řízení pro tuto chvíli vyhrála. Tak uvidíme, jak to bude dál ... dítko je zatím stále spokojené v břiše 😉.