Gynekolog Brno. Máte doporučení?

opeth
30. srp 2019

Zdravím všechny. Ráda bych se zeptala, zda máte doporučení na dobrého gynekologa (nejlépe ženu) v Brně. Nyní navštěvuji MUDr. Průšovou, ale poslední dobou se mi zdá zmatená ona i sestry. Když jsem přišla pro neschopenku v těhotenství tak se mě ptaly kde mám odběry když jdu na první poradnu apod. Přitom do poradny jsem objednána na jiný termín. Několikrát se mě ptala jakým způsobem jsem rodila a přitom kouká do PC kde to má vše zapsáno. Byla jsem zvyklá na naprosto jiný přístup a péči ale kvůli stěhování jsem si musela najít lékaře v Brně a dostala jsem na ni doporučení, ale úplně 100% spokojena nejsem. Budu moc ráda za doporučení. Děkuji 🙂

ewinka64
30. srp 2019

@opeth tak na toto se Vas budou ptát všude i třikrát, jak budete chodit po vyšetřeních atd...Nepřijde mi to nijak zvláštní, je to asi rychlejší, jak dohledavat u každé pacientky ve zprávách.
Mám dr Pivovarnikovou, zda ještě bere nevím, ale už tam bývá taky peknej ficak... Ale stěžovat si nemůžu,chodim tam už snad deset let.

te_zz
30. srp 2019

@opeth zkus zavolat k Dr. Kubíčkové ( na Masarykově ulici, firma Kairo), myslím, že tě neodmítne. Je naprosto skvělá!!! 😊

opeth
autor
30. srp 2019

@te_zz děkuji za tip 😊

opeth
autor
15. lis 2019

@te_zz ještě jednou děkuji za tip 🙂 myslela jsem že tohle těhotenství doklepu u původní ale dnes jsem se tak vytočila, že jsem zavolala a moc milá sestřička se mnou vše projednala a 28.11. k ní jdu poprvé. Dokonce jim nevadí ani to, že jsem těhotná a s PN.