Hledám alternativního pediatra v Moravskoslezském kraji

borova
24. led 2015

Ahoj holky, hledám v Moravskoslezkém kraji (nejlépe Novojíčinsko, ale i Ostrava apod.) nějakého rozumného lékaře pro naše v březnu očekávané mimčo. Rozumným, nebo alternativním , myslím to že mi nebude cpát žádné očkování navíc, bude se s ním dát rozumně domluvit na nějakém odložení vakcíny, nebo na vynechání či rozložení vakcíny (pokud to dítě bude špatně snášet) a hlavně mi nebude psát pro mimčo žádné hrůzy nad kterýma v lékárně budou kroutit hlavou.
Prostě nějaký rozumný mladý doktor /ka který trošku sleduje co se děje a je v obraze a dá se s ním rozumně domluvit.
Poradíte prosím , vaše zkušenosti, zážitky???
Děkuji 🙂

marecekavendulka
24. led 2015

zkus se poptat zde: https://www.modrykonik.cz/group/2361/ .Akorát si myslím,že asi moc nepochodíš,maminky si takové lékaře docela drží v tajnosti.

borova
autor
24. led 2015

@marecekavendulka 🙂 děkuji za radu, zkusím napsat a uvidím 🙂

kvakuska
24. led 2015

@borova prosím mohla bys napsat, co jsou ty hrůzy, nad kterýma v lékárně kroutí hlavou? ... mám dceru 17m a vůbec teda nevím, co si pod tou "hrůzou" mám představit 😕

borova
autor
25. led 2015

@kvakuska Kamarádka je magistra v lékárně, tak kolikrát vykládá 🙂 ale názvy nevim , bude toho asi více, co by se malým dětem už psát nemělo. Oni lékárníci ví o léku více než lékař, který je píše, je to paradox ale je to tak 🙂

katyxq
25. led 2015

@kvakuska tak třeba borová voda, Jarischův roztok, Pityol, Holtova mast (tam je navíc mentol) - obsahují bór, nevhodné pro děti do 10 let.