Hledám Dr. kvůli rovnátkům v okolí Mladé Boleslavi

kristis
26. zář 2019

Zdravím jsme z okresu mladá Boleslav a hledám nějakého dr kvůli rovnátkam pro dceru. Prosím když má někdo dobrého dr nebo zná kde nabírají budu ráda. Samozřejmě kde jsou ceny několik 10 tisíc to nechci. Vím že jsou ceny kolem 20 000 ale našla jsem i kolem 8000. Dekuji

konidana
26. zář 2019

pevná rovnátka... taky jsem se děsila ceny, ale ono je to ve výsledku rozložené docela napohodu. ani nevím kolik to nakonec vyjde. Jestli 10 nebo 20 tis. Sem tam zaplatím sumu kolem 2 až 3 tisíc. tak 1x možná 2x za rok? Platím tedy vždy jen materiál. Takovýto že dám litr za každé otevření dveří do ordinace to bych fakt nedala.

konidana
26. zář 2019

chce to obvolávat všechny ortodontisty co připadají v úvahu, zda vás někdo vezme. Já hledala a čekala určitě přes půl roku

kristis
autor
26. zář 2019

@konidana no na to jsem připravena ale když v okolí je toho hodně co nechci je Praha protože co jsem našla stránky ty ceny hrůza.

konidana
26. zář 2019

@kristis já našla v praze. Měla jsem dvě vyhlídnuté ordinace a ta malinko blběji umístěná, ale nakonec s lepší doktorkou nás nakonec vzala 🙂 Původně jsem chtěla do Vysočanské polikliniky, protože tam máme i zubaře, ale tamní doktorka mi od pohledu (2 vteřiny mezi dveřmi) moc nesedla (což vůbec nic neznamená).